CELEBRITIES

Ράμερ Γουίλις: Ωμές και πανέμορφες εικόνες από τον τοκετό της, αγκαλιά με τη μαμά της, Ντέμι Μουρ


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2023

Ράμερ Γουίλις: Ωμές και πανέμορφες εικόνες από τον τοκετό της, αγκαλιά με τη μαμά της, Ντέμι Μουρ
Μία μαμά αγκαλιάζει την κόρη της, την ώρα που εκείνη γίνεται μητέρα

Όταν μία γυναίκα γίνεται μητέρα, όλος ο κόσμος της αλλάζει. Ανεξάρτητα από το πώς βιώνουν τη μητρότητα, αν δέθηκαν αμέσως με το παιδί ή όχι και την κατάσταση της ψυχικής τους υγείας, όποια κι αν ρωτήσεις, θα σου απαντήσει με βεβαιότητα πως μετά τη γέννα, τίποτα δεν ήταν το ίδιο. Η Ράμερ Γουίλις, κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, πρόκειται να μιλήσει σε podcast για τη δική της περίπτωση και μοιράστηκε δυνατές φωτογραφίες από τον τοκετό.

Η μετάβαση από το πριν στο μετά είναι δυνατή έτσι κι αλλιώς – η Ράμερ, την έζησε με τη μητέρα της. Τις βλέπουμε αγκαλιασμένες, μία μαμά με την κόρη της, που ετοιμάζεται να γίνει μαμά – μία τόσο ωμή και ταυτόχρονα πανέμορφη στιγμή.

Στις επόμενες δύο εικόνες, τις οποίες ανάρτησε η Τερέσα Πάλμερ, παρουσιάστρια του The Mother Daze Podcadt, η Ράμερ είναι μόνη της και φαίνεται να προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό που της συμβαίνει, μέσα στην πισίνα.

Η Ράμερ Γουίλις μιλά ανοιχτά για την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και τη ζωή της τώρα, που έχει αποκτήσει το μωρό της. «Περνώντας στο 35ο έτος της ζωής μου ως γυναίκα και ως μητέρα, αυτό που θέλω περισσότερο είναι να έχω τη δύναμη και την εμπιστοσύνη να αφήσω πίσω κάθε μοτίβο, κάθε σκέψη, πραγματικά οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το καλό της κόρης μου ή το δικό μου», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instgram, την ημέρα των γενεθλίων της. «Και με βαθιά πίστη στον εαυτό μου και στο σύμπαν, νιωθω πως η ζωή που πάντα ονειρευόμουν ξετυλίγεται μπροστά μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.