CELEBRITIES

Sparkly, sparkly - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Έμα Στόουν στις Κάννες


JTeam

18 Μαΐου 2024

Sparkly, sparkly - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Έμα Στόουν στις Κάννες
Splash by Ideal Image
Στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, «Kinds of Kindness» του Γιώργου Λάνθιμου

Η Έμα Στόουν ταιριάζει απίστευτα στο κόκκινο χαλί. Ναι, η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει πολύ και σπάνια, πολύ σπάνια έχει καταφέρει να μας απογοητεύσει με κάποια στιλιστική της επιλογή.

Ας μην σταθούμε στο τι φόρεσε στα περασμένα Όσκαρ, αν και το χρώμα ήταν απίστευτο και ταίριαζε στην επιδερμίδα της, και το ατύχημα με το φερμουάρ της που χάλασε κατά τη διάρκεια της απονομής.

Αντίθετα θα εστιάσουμε στην πρόσφατη εμφάνισή της, στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, «Kinds of Kindness» του Γιώργου Λάνθιμου στο Φεστιβάλ των Καννών, η οποία απέσπασε ένα δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα και πολλές θετικές κριτικές -ανεβαίνουν σιγά σιγά στο Διαδίκτυο, αφού έγινε χτες.

Το look της

Ας δούμε όμως με λεπτομέρειες το look της. Η ηθοποιός έδωσε για ακόμα μια φορά ψήφο εμπιστοσύνης στον αγαπημένο της οίκο μόδας, Louis Vuitton, με τον οποιό συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια στενά.

Συγκεκριμένα περπάτησε στο red carpet με ένα sequin φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ.

Και πιστεύουμε πως η επιλογή της αυτή, ταιριάζει τέλεια με το trailer της ταινίας, στο οποίο χορεύει. Εκεί φορούσε ένα κοστούμι, εδώ, στις Κάννες διάλεξε παγιέτες και μεταμόρφωσε το Φεστιβάλ στη δική της... ντίσκο.

Όσον αφορά στα κοσμήματα, συνδύασε τη δημιουργία της με σκουλαρίκια και ένα bangle βραχιόλι.

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της

Δεν έκανε ακρότητες -δεν είναι φαν τους άλλωστε- αλλά έμεινε για ακόμια μια φορά σταθερή στο δικό της beauty statement.

Τα κόκκινα μαλλιά της με τα waves και το μακιγιάζ με τα τονισμένα μάτια σε γήινες αποχρώσεις, τα μάγουλα που ακτινοβολούν υγεία και τα δροσερά χείλη.

Jenny.Gr
Splash via Ideal Image

Η υπόθεση της ταινίας

Το «Kinds of Kindness» «ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές στην προσπάθειά του να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος, και μία γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μία ιδιαίτερη ικανότητα, που προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης».

Το τρέιλερ της ταινίας

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 30 Μαΐου (πριν από την πρεμιέρα της στην Αμερική) από τη Feelgood.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS