CELEBRITIES

Η Έμα Στόουν αποθεώνει τον Γιώργο Λάνθιμο: «Eίναι η "μούσα" μου, όχι το αντίστροφο»


JTeam

19 Μαΐου 2024

Η Έμα Στόουν αποθεώνει τον Γιώργο Λάνθιμο: «Eίναι η "μούσα" μου, όχι το αντίστροφο»
Instagram/@emma stone
Όσα είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την ταινία «Kinds of Kindness»

Η Έμα Στόουν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την ταινία «Kinds of Kindness» που διεκδικεί με αξιώσεις το Χρυσό Φοίνικα στο 77ο Φεστιβάλ των Καννών, μίλησε για ακόμα μια φορά με αποθεωτικά λόγια για τον Γιώργο Λάνθιμο και τη σχέση τους.

«Αυτός είναι η μούσα μου», είπε στους δημοσιογράφους η χολιγουντιανή σταρ όταν την ρώτησαν αν θεωρεί ότι μετά από τόσες ταινίες που έχουν γυρίσει μαζί είναι η μούσα του. Και συμπλήρωσε: «Το έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό αυτό».

Όσα τόνισε για τη συνεργασία τους

«Τον γνώρισα πριν δέκα χρόνια περίπου, φάγαμε μαζί για να μιλήσουμε για την ιδέα της "Ευνοούμενης". Μέχρι τότε είχα δει μόνο τον Κυνόδοντα και τον Αστακό. Με κέρδισε η ζεστασιά του και το πόσο ανοιχτός ήταν στη συζήτηση. Και στην "Ευνοούμενη" είχαμε μια θαυμάσια συνεργασία. Τον εμπιστεύομαι περισσότερο από όσο έχω εμπιστευτεί οποιονδήποτε άλλο σκηνοθέτη..Με συναρπάζουν οι ιστορίες του, οι ταινίες του, οι χαρακτήρες τους, ο τρόπος που βλέπει τον κόσμο».

Επιπλέον μίλησε για το πως επιλέγει κάθε κινηματογραφικό ρόλο της, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν κάνω ποτέ μια ταινία για το μήνυμά της, αλλά επειδή με ενδιαφέρει ως ηθοποιό για την ιστορία της. Θέλω να είναι οι χαρακτήρες ενδιαφέροντες, τα πάντα να είναι ενδιαφέροντα και να με κάνουν να θέλω να τα εξερευνήσω».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφέρει και πως είναι φεμινίστρια, ύστερα από σχετική ερώτηση που της έγινε.

Jenny.Gr
Splash via Ideal Image

Το look της στο κόκκινο χαλί

Η Έμα Στόουν εμφανίστηκε με μια δημιουργία από τον αγαπημένο της οίκο μόδας, Louis Vuitton, με τον οποιό συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια στενά. Πρόκειται για ένα sequin φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ.

Το look της ολοκληρώθηκε με σκουλαρίκια και ένα bangle βραχιόλι, μαλλιά waves και μακιγιάζ σε natural αποχρώσεις.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του «Kinds of Kindness», όπως σου γράψαμε και χτες, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Οι θετικές κριτικές και το παρατεταμένο χειροκρότημα αμέσως μετά την προβολή της, την αναδεικνύουν σε ένα από τα φαβορί για τη κατάκτηση του Χρυσού Φοίνικα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 30 Μαΐου (πριν από την πρεμιέρα της στην Αμερική) από τη Feelgood.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS