CELEBRITIES

Η Σάρον Στόουν ζητά την καριέρα της πίσω, 23 χρόνια μετά το εγκεφαλικό: «Δεν θέλω έναν αδύναμο, δεύτερο, σκ*τορόλο»


JTeam

20 Μαΐου 2024

Η Σάρον Στόουν ζητά την καριέρα της πίσω, 23 χρόνια μετά το εγκεφαλικό: «Δεν θέλω έναν αδύναμο, δεύτερο, σκ*τορόλο»
Splash by Ideal Image
Η Σάρον Στόουν θέλει να βρει ξανά τη θέση που της αξίζει στον χώρο της υποκριτικής

Η Σάρον Στόουν το 2001 πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια που επηρέασε κάθε σπιθαμή της ζωής της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει, κόντρα στις πιθανότητες που της έδιναν οι γιατροί, και να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της.

Αυτό, ωστόσο, που δεν κατάφερε να πάρει ποτέ ξανά πίσω είναι η καριέρα της, αφού μετά από αυτό το γεγονός, «πάγωσε» και οι προτάσεις που είχε δεν ήταν ανάλογες της πορείας που είχε ως τότε. Η Σάρον Στόουν χρειάστηκε επτά χρόνια για να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που της άφησε το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο κι όπως λέει, όταν βγήκε και προσπάθησε να βρει δουλειά, ήταν πλέον αργά, αφού η ίδια ήταν «εκτός μόδας».

«Ακόμα δεν έχω πάρει πίσω την καριέρα μου ως ηθοποιός. Θα ήθελα πραγματικά να δουλέψω ξανά ως ηθοποιός τόσο πολύ, όχι μόνο για έναν αδύναμο, δεύτερο, σκατ@ ρόλο», είπε η Σάρον Στόουν σε συνέντευξή της στους «Times», μη κρύβοντας την αγανάκτηση και τη θλίψη της με την εξέλιξη των πραγμάτων.

«Θα ήθελα πραγματικά να έχω τους ρόλους που έχω κερδίσει και μπορώ να κάνω. Θα ήθελα πραγματικά να έχω ξανά τη δική μου αληθινή καριέρα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω και μιλώντας για το εγκεφαλικό, που θα μπορούσε να της στοιχίσει τη ζωή, η Σάρον Στόουν περιέγραψε: «Κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό όταν συνήλθα στο πάτωμα και δεν μπορούσα να σηκωθώ και φώναζα συνέχεια για βοήθεια και δεν μπορούσα να την πάρω. Σκέφτηκα: "Παθαίνω εγκεφαλικό επεισόδιο"».

«Δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν μπορούσα να διαβάσω. Δεν μπορούσα να γράψω το όνομά μου. Τραύλιζα. Όταν έπιανα κάτι, δεν είχα αντίληψη του βάθους. Ήταν το απόλυτο ψυχολογικό χάος», εξομολογήθηκε η Σάρον Στόουν για τις δυσκολίες που βίωσε μέσα σε αυτή την επταετία.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Πέρα από την καριέρα της, αυτή η περιπέτεια υγείας κόστισε στην ηθοποιό και την επιμέλεια του παιδιού της, αφού δεν ήταν σε θέση να το φροντίσει λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε: «Επειδή χρειάστηκαν επτά χρόνια για να συνέλθω πραγματικά, έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου. Και έχασα την καριέρα μου και έχασα 15 εκατομμύρια δολάρια - κάθε σεντ που είχα - σε διατροφή για το παιδί και δικαστικά έξοδα. Οπότε δεν είχα ποτέ μια αναγέννηση».

Και κατέληξε: «Δεν επανήλθα ποτέ και αυτή δεν είναι μια υπέροχη ιστορία. Μακάρι, όμως, να ήταν. Απλώς επιβίωσα. Με πόνεσε το γεγονός ότι ο κόσμος προχώρησε χωρίς εμένα, αλλά κάπως το έχω ξεπεράσει αυτό τώρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.