CELEBRITIES

Όταν η Σάρον Στόουν πλήρωσε τον μισθό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο - «Δεν έχω λόγια να την ευχαριστήσω»


JTeam

21 Νοεμβρίου 2023

Όταν η Σάρον Στόουν πλήρωσε τον μισθό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο - «Δεν έχω λόγια να την ευχαριστήσω»
Splash News
Ο θαυμασμός και η επαγγελματική αλληλεγγύη ανάμεσα σε Σάρον Στόουν και Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Αν πίστευες πως το Χόλιγουντ είναι γεμάτο με ίντριγκες, ζήλειες, και ανταγωνισμούς, τότε πρέπει να το ξανασκεφτείς. Πέρα από τις κλασσικές συνομωσίες του Χόλιγουντ, υπάρχουν και μερικές ιστορίες που μπορεί να μη γνωρίζουν τόση φήμη, αλλά αξίζει να ακουστούν. Μια από αυτές τις ιστορίες αφορά την στενή σχέση και την επαγγελματική αγάπη, ανάμεσα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Σάρον Στόουν.

Η ηθοποιός, έχει δημοσιεύσει (και αυτή) τα απομνημονεύματά της «The Beauty of Living Twice». Εκεί αναφέρεται πως πλήρωσε η ίδια για την πρόσληψη του Ντι Κάπριο, ο οποίος εκείνη την εποχή, ήταν ένας άγνωστος και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός. Η Σάρον Στόουν μετά από οντισιόν, θέλησε τον Λεονάρντο να συμμετέχει στην ταινία του 1995, «Γρήγορη και Θανάσιμη». Πίστεψε σε εκείνον και θεώρησε από την πρώτη στιγμή πως ο Ντι Κάπριο, είχε ταλέντο στην υποκριτική.

Jenny.Gr


Το στούντιο όμως και η παραγωγή, έφερνε αντιρρήσεις στην πρόσληψή του:

«Το στούντιο είπε πως αν τον ήθελα τόσο πολύ, θα έπρεπε να τον πληρώσω από τον δικό μου μισθό. Κι έτσι έκανα», εξήγησε η Στόουν. Αυτή η ιστορία και η υπεράσπιση του Ντι Κάπριο από την Στοουν ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια, με τον 49χρονο ηθοποιό να παίρνει θέση.

«Την έχω ευχαριστήσει πολλές φορές γι' αυτό που έκανε για μένα. Δεν ξέρω αν της έστειλα ένα πραγματικό, φυσικό ευχαριστήριο δώρο, αλλά δεν μπορώ να την ευχαριστήσω αρκετά, της είμαι για πάντα ευγνώμων», δήλωσε ο ίδιος στο E! News, σχετικά με την υποστήριξη της Σάρον στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Να σημειωθεί πως η Σαρόν Στόουν, εκείνη την εποχή, πλήρωσε επίσης από τον μισθό της για να βάλει τον Ράσελ Κρόου στην ταινία, με σκηνοθέτη τον Σαμ Ράιμι.

«Η Στόουν είχε πει, πως εμείς οι δυο (ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Ράσελ) είναι οι δύο ηθοποιοί με τους οποίους θέλω να δουλέψω. Είναι απίστευτο αυτό που έκανε. Υπερασπίζεται τον κινηματογράφο και δίνει ευκαιρίες σε άλλους ηθοποιούς, οπότε θέλω να της πως και πάλι πως της είμαι πολύ ευγνώμων», κατέληξε ο Ντι Κάπριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.