CELEBRITIES

Κίλιαν Μέρφι: Επιστρέφει στο «28 Years Later», στη σειρά από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του


JTeam

20 Μαΐου 2024

Κίλιαν Μέρφι: Επιστρέφει στο «28 Years Later», στη σειρά από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του
SPLASH via Ideal Image
Στην ταινία του 2002, ο Κίλιαν Μέρφι υποδύεται ένα ταχυμεταφορέα με το όνομα Τζιμ

Εκτός από τον ρόλο του Τόμας Σέλμπι, για την επερχόμενη spin-off ταινία των Peaky Blinders, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Κίλιαν Μέρφι, θα επιστρέψει στην κινηματογραφική σειρά «28 Years Later» («28 Χρόνια Μετά»), από την οποία και ξεκίνησε την καριέρα του.

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος της Sony Motion Pictures Group, Τόνι Ρόθμαν, ο οποίος σε συνέντευξή του στο «Deadline», και σε σχετική ερώτηση για το εάν ο Μέρφι θα συμμετείχε στο καστ, απάντησε: «Ναι, αλλά με έναν τρόπο που θα εκπλήξει και με έναν τρόπο που μεγαλώνει, επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι». «Αυτός είναι ο Ντάνι Μπόιλ στα καλύτερά του, σε συνδυασμό με ένα πολύ εμπορικό είδος, όπως είχαμε με τον Εντγκαρ Ράιτ και το "Baby Driver". Μερικές φορές, όταν βάζεις έναν τέτοιον σκηνοθέτη σε μια εμπορική αρένα, την εξυψώνει», τόνισε.

Στο μεταξύ, η είδηση για τα γυρίσματα της νέας ταινίας γνωστοποιήθηκε νωρίτερα φέτος, καθώς και ότι ο σκηνοθέτης θα είναι πάλι ο Ντάνι Μπόιλ και σεναριογράφος ο Άλεξ Γκάρλαντ, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο φιλμ «28 Days Later», πίσω το 2002. Η συνέχεια της ταινίας ακολούθησε το 2007, αλλά ο Κίλιαν Μέρφι δεν συμμετείχε.

Στην ταινία του 2002, ο Κίλιαν Μέρφι υποδύεται ένα ταχυμεταφορέα με το όνομα Τζιμ, ο οποίος ξυπνά από κώμα για να ανακαλύψει την τυχαία απελευθέρωση ενός εξαιρετικά μεταδοτικού ιού που προκαλεί επιθετικότητα. Μέχρι στιγμής, είναι γνωστό ότι η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου του 2025 και επιβεβαιώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσουν οι Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον, Τζόντι Κόμερ, Ρέιφ Φάινς, Τζόντι Κόμερ και Τζακ Ο’ Κόνελ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.