CELEBRITIES

Μπεν Άφλεκ: Η πρώην του, Τζένιφερ Γκάρνερ, τον ενθαρρύνει να σώσει τον γάμο του με την νυν, Τζένιφερ Λόπεζ


JTeam

22 Μαΐου 2024

Μπεν Άφλεκ: Η πρώην του, Τζένιφερ Γκάρνερ, τον ενθαρρύνει να σώσει τον γάμο του με την νυν, Τζένιφερ Λόπεζ
Splash by Ideal Image
Η Τζένιφερ Γκάρνερ θέλει το ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο

Τις τελευταίες ημέρες η σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ έχει περάσει από «κόσκινο», καθώς οι solo δημόσιες εμφανίσεις τους, η απουσία της βέρας από το χέρι του ηθοποιού και το γεγονός ότι έχουμε πολύ καιρό να τους δούμε μαζί, πυροδότησαν τις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους.

Κι ενώ τα ξένα Μέσα υποστηρίζουν πως γκρίζα σύννεφα έχουν σκεπάσει τον γάμο των Bennifer, τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ όσο και ο Μπεν Άφλεκ τηρούν προς το παρόν σιγή ιχθύος και συνεχίζουν τις ζωές τους. Μετά από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εικασίες και σενάρια, ένα νέο δημοσίευμα που αναφέρει το όνομα της Τζένιφερ Γκάρνερ, έρχεται να ενισχύσει τις φήμες πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους.

Ειδικότερα, η Τζένιφερ Γκάρνερ φαίνεται πως αποφάσισε να παρέμβει και να ενθαρρύνει τον Μπεν Άφλεκ να σώσει τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ, δίνοντας ένα τέλος στα δημοσιεύματα που λένε ότι χωρίζουν. Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού - ήταν παντρεμένοι από το 2005 ως το 2018 - θέλει ο Μπεν Άφλεκ να είναι ευτυχισμένος και γνωρίζει πως αυτό συμβαίνει, όταν είναι μαζί με τη Τζένιφερ Λόπεζ.

«Υποστηρίζει πλήρως τη σχέση τους και δεν θέλει τίποτα άλλο από το να είναι ευτυχισμένος», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της Τζένιφερ Γκάρνερ στο Us Weekly. Η ίδια προσπαθεί να πείσει τον Μπεν Άφλεκ να πάρει χρόνο και να σκεφτεί όλα όσα τον συνδέουν με τη Τζένιφερ Λόπεζ, την ίδια στιγμή που τα δημοσιεύματα τον θέλουν να ζει σε διαφορετικό σπίτι από την ποπ σταρ.

Jenny.Gr
Getty Images

«Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν προβλήματα στο γάμο τους», είπαν πηγές στο Us Weekly. «Βρίσκονται σε δύο εντελώς διαφορετικές σελίδες του κεφαλαίου τις περισσότερες φορές», πρόσθεσαν.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του θέματος, αφήνοντας έτσι ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για τη σχέση του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.