CELEBRITIES

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ισχυρίζεται ότι πάσχει από σοβαρή νευρική βλάβη: «Δεν μπορώ να σκεφτώ καν μερικές φορές»


JTeam

23 Μαΐου 2024

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ισχυρίζεται ότι πάσχει από σοβαρή νευρική βλάβη: «Δεν μπορώ να σκεφτώ καν μερικές φορές»
Getty Images/Ragnar Singsaas
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε εξομολογητική διάθεση στην ανάρτησή της, την οποία, βέβαια, μετά διέγραψε

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μας έχει συνηθίσει σε εξομολογητικές αναρτήσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε πολλές από τις οποίες αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αυτή τη φορά, η pop star αποκάλυψε ότι υπήρχαν άνθρωποι στη ζωή της που με τη συμπεριφορά τους της προκάλεσαν νευρική βλάβη. Η τραγουδίστρια υποστηρίζει πως η νευρική βλάβη συμβαίνει στη δεξιά πλευρά του σώματός της και μερικές φορές, μάλιστα, είναι τόσο έντονη που δεν μπορεί καν να σκεφτεί.

Ειδικότερα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σημείωσε στη δημοσίευσή της: «Υπήρχε μια περίοδος που κρατήθηκα σε ένα σημείο παρά τη θέλησή μου για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είμαι ίδια με τότε. Εκθέτω τον εαυτό μου πολύ στο Instagram, όμως υπάρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι έχει περάσει το σώμα μου», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι εδώ για να είμαι το θύμα. Είμαι εδώ για να πω πως παρά το γεγονός ότι έχω γράψει ένα βιβλίο για όσα έχω ζήσει, το τραύμα είναι ακόμα εδώ και πιθανότατα να υπάρχει για πάντα».

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τόνισε πως αυτό το τραύμα ίσως να υπάρχει για πάντα μέσα της και να μην καταφέρει ποτέ να το ξεπεράσει, αφού την έχει στιγματίσει. Ωστόσο, η ίδια είναι διατεθειμένη να συγχωρέσει τους ανθρώπους που την πλήγωσαν, κλείνοντας οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής της.

«Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Είναι εντάξει κάποιες μέρες να στενοχωριέμαι ή να μην είμαι εντάξει. Αυτό, όμως, νιώθω ότι είναι κάτι που ο κόσμος δεν μου επιτρέπει να κάνω. Νιώθω ότι δέχομαι bullying και αυτό δεν είναι δίκαιο για εμένα. Πρέπει να δείξω ανωτερότητα και να συγχωρήσω τους γονείς μου, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο. Θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω και να μην απογοητεύσω τους υπόλοιπους με τον θυμό μου», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Να σημειωθεί, πως η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν έμεινε παρά λίγη ώρα στον λογαριασμό της στο Instagram, αφού μετά αποφάσισε να τη διαγράψει. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η τραγουδίστρια ανοίγεται στους διαδικτυακούς φίλους της και έπειτα το μετανιώνει και διαγράφει όσα έχει μοιραστεί δημόσια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.