CELEBRITIES

Η Πάρις Χίλτον θα απαγορεύσει στα παιδιά της να έχουν κινητά: «Θα είμαι αυστηρή μαμά»


JTeam

23 Μαΐου 2024

Η Πάρις Χίλτον θα απαγορεύσει στα παιδιά της να έχουν κινητά: «Θα είμαι αυστηρή μαμά»
Splash by Ideal Image
Η Πάρις Χίλτον θέλει τα παιδιά της να ζήσουν μια απλή ζωή

Η Πάρις Χίλτον μπορεί να μπήκε πρόσφατα στο κλαμπ των μαμάδων, αφού ο γιος της είναι μόλις ενός έτους και η κόρη της έξι μηνών, όμως έχει ήδη φτιάξει τα πλάνα της για τα όρια και τους κανόνες που θα θέσει στα παιδιά της σε μερικά χρόνια από σήμερα.

Η επιχειρηματίας μπορεί να είναι γνωστή σε ολόκληρο τον πλανήτη λόγω των ξενοδοχείων της οικογένειάς της και της δράσης της στα social media, όμως έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί τα παιδιά της να έχουν πρόσβαση σε κινητά τηλέφωνα και γενικότερα στο διαδίκτυο μέχρι να μεγαλώσουν αρκετά.

Σε απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό «The Future of Everything Festival», η Πάρις Χίλτον είπε: «Ελπίζω τα παιδιά μου να είναι σπασίκλες, όπως ο πατέρας τους, και να μην θέλουν τίποτα από αυτά». «Θα προσπαθήσω να μην έχουν κινητό τηλέφωνο για λίγα χρόνια».

Η Πάρις Χίλτον φοβάται για τους κινδύνους που υπάρχουν πίσω από την οθόνη και έτσι, θέλει να προστατέψει τα παιδιά της με κάθε τρόπο, μέχρι να μπορούν να καταλαβαίνουν από μόνα τους πότε κινδυνεύουν και πότε όχι. Ακόμα, παραδέχτηκε πως θα είναι αυστηρή μαμά, γεγονός που δεν πίστευε ποτέ ότι θα συμβεί.

«Μερικά από αυτά τα παιδιά παίρνουν τηλέφωνα σε πολύ μικρή ηλικία και υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα στο διαδίκτυο, στα οποία δεν θα ήθελα να εκτεθούν τα παιδιά μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά θα γίνω η αυστηρή μαμά», διευκρίνισε η Πάρις Χίλτον.

Η «χρυσή κληρονόμος» έχει αποκτήσει δύο παιδιά μαζί με τον σύζυγό της, Κάρτερ Ρέουμ. Τον Ιανουάριο του 2023 υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, τον Φοίνιξ, ενώ τον Νοέμβριο του 2023 την κόρη τους, Λόντον. Και τα δύο παιδιά ήρθαν στη ζωή μέσω παρένθετης μητέρας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.