CELEBRITIES

Τζένιφερ Λόπεζ: Η αμήχανη απάντηση σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε για τις φήμες χωρισμού από τον Μπεν Άφλεκ


JTeam

23 Μαΐου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Η αμήχανη απάντηση σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε για τις φήμες χωρισμού από τον Μπεν Άφλεκ
Splash by Ideal Image
Η Τζένιφερ Λόπεζ απάντησε με μόλις πέντε λέξεις

Η Τζένιφερ Λόπεζ παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της «Atlas» στο Μεξικό το βράδυ της Τετάρτης (22/05) και παραχώρησε συνέντευξη τύπου μιλώντας για το νέο επαγγελματικό βήμα της.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ένας δημοσιογράφος πήρε τον λόγο και αποφάσισε να ρωτήσει τη Τζένιφερ Λόπεζ για την προσωπική ζωή της και συγκεκριμένα για τις φήμες χωρισμού από τον Μπεν Άφλεκ, που όλο και πυκνώνουν. «Αληθεύουν οι φήμες που υποστηρίζουν ότι εσύ και ο Μπεν χωρίζετε;», ήταν η ερώτηση που έκανε ο δημοσιογράφος.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, αφού άκουσε την ερώτησή του χαμογελώντας αμήχανα και κοιτώντας δεξιά και αριστερά, αρκέστηκε να απαντήσει: «Εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτά». Είναι προφανές πως η Τζένιφερ Λόπεζ δεν επιθυμεί - τουλάχιστον προς το παρόν - να πάρει θέση στο συγκεκριμένο θέμα, που αφορά στον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ.

Αυτή η στάση που κρατάει η τραγουδίστρια, από τη μία ενισχύει τις φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού, μετά από σχεδόν δύο χρόνια γάμου, ενώ από την άλλη αφήνει ανοιχτά όλα τα σενάρια, τραβώντας έτσι την προσοχή επάνω τους.

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, ο Μπεν Άφλεκ εθεάθη σε έξοδό του να φοράει τη βέρα του, μετά από τη δημόσια εμφάνιση που είχε προκαλέσει ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της σχέση του με τη Τζένιφερ Λόπεζ, διότι την είχε αφαιρέσει. Ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει και τι όχι τελικά γι' αυτόν τον γάμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.