CELEBRITIES

Σελίν Ντιόν: «Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω» - Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της


JTeam

24 Μαΐου 2024

Σελίν Ντιόν: «Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω» - Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της
SPLASH via Ideal Image
Το τρέιλερ σκιαγραφεί τη Σελίν Ντιόν ως ένα αυθεντικό πρότυπο ανθεκτικότητας

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτησή της στο IG, ότι θα απέχει για λίγο καιρό από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να επικεντρωθεί στην υγεία της, μετά τη διάγνωσή της με το σύνδρομο «Stiff Person» (Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου). Στην ανακοίνωσή της, είχε δηλώσει πως τότε, η κατάσταση δεν της επέτρεπε να τραγουδάει με τον τρόπο που έχει συνηθίσει.

Τώρα, λιγότερο από δύο χρόνια αργότερα, η ερμηνεύτρια μας χαρίζει το πιο «δυνατό» τρέιλερ για το «I Am: Celine Dion», ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ που καταγράφει την πορεία της στη μουσική βιομηχανία, καθώς και τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια. Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη 23 Μαΐου, το Amazon Prime (η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται παγκοσμίως στις 25 Ιουνίου), σκιαγραφεί τη Σελίν Ντιόν ως ένα αυθεντικό πρότυπο ανθεκτικότητας και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους μας.

«Η ζωή δεν σου δίνει απαντήσεις. Απλά, πρέπει να τη ζήσεις», είχε πει η αγαπημένη ερμηνεύτρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στη γαλλική Vogue. «Έχω αυτή την ασθένεια για κάποιο άγνωστο λόγο. Όπως το βλέπω, έχω δύο επιλογές. Είτε προπονούμαι σαν αθλήτρια και δουλεύω πολύ σκληρά, είτε σβήνω και τελειώνει, μένω σπίτι, ακούω τα τραγούδια μου, στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη μου και τραγουδάω στον εαυτό μου».

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου», λέει η Σελίν Ντιόν στα πρώτα πλάνα στο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ. «Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο», συνεχίζει. Στα επόμενα πλάνα, η ερμηνεύτρια φαίνεται να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα «υπόσχεται» στους θαυμαστές της ότι θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη φωνή της και να επιστρέψει. «Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα show. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις», εξομολογείται η ίδια στο ντοκιμαντέρ.

Στα πλάνα, καταγράφονται και μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε η Ντιόν το προηγούμενο διάστημα. «Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει» εξομολογείται η Σελίν και κλείνει με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.