CELEBRITIES

Τζόνι Γουάκτορ: Νεκρός ο 37χρονος ηθοποιός του «General Hospital»


JTeam

27 Μαΐου 2024

Τζόνι Γουάκτορ: Νεκρός ο 37χρονος ηθοποιός του «General Hospital»
Splash by Ideal Image
Τον πυροβόλησαν ληστές και λίγο αργότερα κατέληξε

Μοιραίο ήταν το βράδυ του Σαββάτου (25/05) για τον Τζόνι Γουάκτορ, τον 37χρονο ηθοποιό που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη σειρά «General Hospital», αφού άφησε την τελευταία πνοή του.

Το θλιβερό γεγονός σημειώθηκε στο Λος Άντζελες, όταν ο Τζόνι Γουάκτορ και ένας συνάδελφός του επέστρεφαν στο αυτοκίνητο του πρώτου. Τότε, είδαν τρεις άνδρες να προσπαθούν να κλέψουν ένα εξάρτημα του αυτοκινήτου και παρά το γεγονός ότι δεν τους εμπόδισαν, οι ληστές πυροβόλησαν τον Τζόνι Γουάκτορ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και λίγο αργότερα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Ο ατζέντης του Τζόνι Γουάκτορ επιβεβαίωσε τον θάνατό του στο «People», αναφέροντας πως «δεν ήταν απλώς ένας ταλαντούχος ηθοποιός που λάτρευε την τέχνη του, αλλά ένα παράδειγμα ηθικής προς όλους. Ήταν υποστηρικτής της σκληρής δουλειάς και της επιμονής και άποψή του ήταν να μην τα παρατάς ποτέ. Ο,τι κι αν συνέβαινε στη δουλειά, κρατούσε ψηλά το κεφάλι και προσπαθούσε κάθε φορά να προχωράει παρακάτω, κάνοντας τη δουλειά του».

Και πρόσθεσε, συγκινημένος: «Ο χρόνος που πέρασα με τον Τζόνι Γουάκτορ ήταν ένα δώρο, που μακάρι να το είχαν όλοι. Μετά από μια δεκαετία που ήμασταν μαζί, θα αφήσει μια τρύπα στην καρδιά μου/μας».

Το Γενικό Νοσοκομείο απέτισε φόρο τιμής στον ηθοποιό μέσω μιας ανάρτησης στα social media: «Ολόκληρη η οικογένεια του Γενικού Νοσοκομείου είναι συντετριμμένη στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου του Τζόνι Γουάκτορ. Ήταν πραγματικά μοναδικός. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας απευθύνονται στους αγαπημένους του αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.