CELEBRITIES

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Αποκαλύπτει το σοβαρό θέμα υγείας και απαντά στα αρνητικά σχόλια για κιλά της - «Προσπαθώ να επιβιώσω»


JTeam

27 Μαΐου 2024

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Αποκαλύπτει το σοβαρό θέμα υγείας και απαντά στα αρνητικά σχόλια για κιλά της - «Προσπαθώ να επιβιώσω»
Splash by Ideal Image
Οι διαδικτυακοί φίλοι της Κέιτ Μπέκινσεϊλ παρατήρησαν την αλλαγή στο βάρος της

Μετά από έναν δύσκολο μήνα που πέρασε μέσα στην άνοιξη, καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να ξεπεράσει το θέμα υγείας που την ταλαιπωρούσε, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ επέστρεψε στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς της και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Αυτή την περίοδο, η γνωστή ηθοποιός προετοιμάζεται για τα γυρίσματα της ταινίας «Stoler Girl», η οποία διαδραματίζεται στα 90’s και πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο IG ένα βίντεο που δοκιμάζει ρούχα και χτενίσματα που συνάδουν με εκείνη την εποχή για τον ρόλο της.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της, ωστόσο, δεν εστίασαν στα ρούχα και στα χτενίσματα, αλλά στα κιλά της Κέιτ Μπέκινσεϊλ, υποστηρίζοντας πως μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της είναι πολύ αδύνατη. Τα αρνητικά σχόλια που σχετίζονταν με τα κιλά της ήταν πολλά και έτσι εκείνη αποφάσισε να απαντήσει στους επικριτές της και να αναφερθεί για πρώτη φορά στο σοβαρό θέμα που αντιμετώπισε με την υγεία της, αλλά και στα γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή της και την έχουν επηρεάσει ψυχολογικά.

«Λυπάμαι γι’ αυτό που σου λέω Κέιτ, αλλά όταν τα ζυγωματικά του προσώπου αρχίζουν να προεξέχουν, σημαίνει ότι έχει χαθεί η ισορροπία», έγραψε συγκεκριμένα ένας follower στην ανάρτηση της ηθοποιού.

«Ο πατριός μου πέθανε νωρίτερα φέτος. Η μαμά μου επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στην απώλεια των δύο πατεράδων μου μπροστά στα μάτια μου, αφού έχασα τον έναν όταν ήμουν 5 και τον άλλον τον περασμένο Ιανουάριο», είπε αρχικά η Κέιτ Μπέκινσεϊλ για τα γεγονότα που την έχουν «σημαδέψει».

Η εξομολόγηση της ηθοποιού, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που είχε και χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για πάνω από έναν μήνα. «Πέρυσι πέθανε η γάτα μου, που ήταν η αδελφή ψυχή μου για σχεδόν 19 χρόνια. Πέρασα έξι εβδομάδες στο νοσοκομείο, γιατί έκανα εμετό αίμα εξαιτίας του συνδρόμου Mallory-Weiss που προκλήθηκε από το άγχος μιας ολόκληρης χρονιάς και είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ρήξη ανάμεσα στον οισοφάγο και το στομάχι μου», εξήγησε η ηθοποιός.

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ αποτελεί ακόμα ένα τρανό παράδειγμα της άποψης πως τα σχόλια για τα κιλά δεν έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης και θα πρέπει να τα αποφεύγουμε, διότι πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό θέμα και κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την αύξηση ή την απώλεια βάρους.

Η ηθοποιός συνέχισε τον λόγο της, τονίζοντας πως προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να επιβιώσει, παρά τα τραύματά της που εμφανίζονται συνεχώς μπροστά της.

«Προσπαθώ να επιβιώσω μετά τις απώλειες που μου φαίνονται αβάσταχτες, την επανεμφάνιση συμπτωμάτων μετατραυματικού στρες που έχω από τότε που βρήκα το σχεδόν νεκρό σώμα του πατέρα μου μέσα στη νύχτα - ήμουν πολύ μικρή - και την ανάγκη να εργαστώ για να υποστηρίξω την οικογένεια που μου έχει απομείνει», έγραψε η Κέιτ Μπέκινσεϊλ, δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ότι προσπαθεί να βρει την ισορροπία εσωτερικά και εξωτερικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.