CELEBRITIES

Coldplay: Ο Κρις Μάρτιν πήγε παρέα με μια 64χρονη με αρθρίτιδα στη συναυλία του


JTeam

28 Μαΐου 2024

Chris Martin
© SPLASH via Ideal Image
«Έπιασα τον ώμο του και τα είπαμε σαν δύο ηλικιώμενες γυναίκες»

Αρκετές χιλιάδες ανυπομονούν ήδη για τη sold out συναυλία των Coldplay στην Αθήνα, την επόμενη εβδομάδα 8 και 9 Ιουνίου (μην ξεχνάμε ότι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια εδώ και ένα χρόνο) - και μάλλον μετά από αυτή την είδηση κάποιοι θα ανυπομονούν ακόμα περισσότερο.

Φαίνεται ότι ο Κρις Μάρτιν έκανε μια μικρή στάση πριν τη συναυλία του την Κυριακή 26 Μαΐου... Η Σόντρα Γκλεν, ετών 64, μοιράστηκε στο Χ (πρώην twitter) την απίστευτη εμπειρία του να πηγαίνει στη συναυλία παρέα με τον Κρις Μάρτιν στο αυτοκίνητο. «Η στιγμή που ο Κρις Μάρτιν των Coldplay με είδε να δυσκολεύομαι να περπατήσω, σταμάτησε το αυτοκίνητό του και με πήρε μαζί. Απίστευτο. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συνέβη. Τι αξιοπρεπής τύπος. Είχαμε και ωραία κουβέντα, επίσης».

Η Γκλεν, που ζει με οστεοαρθρίτιδα και πρόβλημα στο δεξί γοφό μίλησε στο BBC σχετικά με το περιστατικό της συναυλίας. Εξήγησε ότι περπατούσε προς το εκδοτήριο εισιτηρίων όταν έκανε ένα διάλειμμα και ξεκουράστηκε σε ένα φράχτη. Τότε, σκέφτηκε να γυρίσει πίσω και να παρακολουθήσει τη συναυλία από το σπίτι. «Αλλά σκέφτηκα ότι λατρεύω τους Coldplay και δεν νομίζω ότι θα μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να τους δω στην πόλη μου».

Τότε ήταν που την πλησίασε μια μαύρη Mercedes και η γυναίκα μέσα τη ρώτησε αν θέλει να την πάνε με το αυτοκίνητο. «Η πόρτα άνοιξε και είπα “αυτός είναι ο Κρις Μάρτιν, δεν μπορώ να μπω μέσα μαζί του”» για να πάρει την απάντηση “φυσικά και μπορείς”. Αφού το σκέφτηκε μερικά δευτερόλεπτα, η Γκλεν μπήκε στο αυτοκίνητο, κάθισε δίπλα στον Κρις Μάρτιν και έφτασαν παρέα στην «περιοχή των καλλιτεχνών» της συναυλίας. «Όταν φτάσαμε, δεν με άφησε απλά εκεί, είπε σε κάποιον από την ομάδα του να με συνοδεύσει όπου θέλω».

Η Γκλεν ανέφερε ότι οι δυο τους γέλασαν όταν του είπε «είμαι 64 Κρις, δεν πάω σε φεστιβάλ, ήρθα απλά για να σε δω και τώρα σε είδα και μπορώ να πάω σπίτι», ενώ ο Μάρτιν της είπε ότι του αρέσει πολύ το Λιούτον.

Λίγες ημέρες έμειναν για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ. Όταν έρθει πηγαίντε με τα πόδια, πότε δεν ξέρετε. Μπορεί να σας συνοδεύσει κι εσάς ο Κρις Μάρτιν στο συναυλιακό χώρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.