CELEBRITIES

Μαντόνα: Θαυμαστής τη μηνύει για «πορνογραφία χωρίς προειδοποίηση» στις συναυλίες της


JTeam

31 Μαΐου 2024

Μαντόνα: Θαυμαστής τη μηνύει για «πορνογραφία χωρίς προειδοποίηση» στις συναυλίες της
Getty Images
Ισχυρίζεται ότι το pop idol απέκρυψε σκόπιμα πληροφορίες που αφορούσαν το Celebration World Tour

Η Μαντόνα δέχθηκε μήνυση από θαυμαστή που ισχυρίζεται ότι «εξαπατήθηκε» από την μουσική περιοδεία της “Celebration World Tour”. Σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το people.com, φαίνεται ότι ένας θαυμαστής κατέθεσε μήνυση στην Μαντόνα ισχυριζόμενος ότι η τραγουδίστρια και η εταιρεία προώθησης “Live Nation” δελέασαν τους θαυμαστές να αγοράσουν ακριβά εισιτήρια για το Celebration World Tour αποκρύπτοντας σκόπιμα πληροφορίες.

Τι αναφέρει η μήνυση ενάντια στην Μαντόνα

Συγκεκριμένα, ο ενάγων είπε στο δικαστήριο ότι ούτε η Μαντόνα ούτε η διοργανώτρια εταιρεία ενημέρωσαν ότι τα προγραμματισμένα shows δεν θα ξεκινήσουν στην ώρα τους «όπως τους είχε υποσχεθεί» αλλά θα έπρεπε να περιμένουν μέχρι τις 10 μμ για να ξεκινήσει η συναυλία. Στη μήνυση αναφέρεται, επίσης, ότι η popstar διατηρούσε μια «καυτή και άβολη θερμοκρασία» κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της κάνοντας κυρίως lip-synch.

Πέραν αυτών, ο (μάλλον πρώην) θαυμαστής ισχυρίζεται ότι οι παρευρισκόμενοι «υποχρεώθηκαν να δουν γυμνόστηθες γυναίκες να προσποιούνται σεξουαλικές πράξεις στη σκηνή» κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Μαντόνας «υποβάλλοντάς τους σε πορνογραφία χωρίς προειδοποίηση».

Jenny.Gr
Getty Images

Βέβαια, σε όλη της την καριέρα και ειδικά στις συναυλίες της η Μαντόνα συνηθίζει να περιλαμβάνει sex-positive περιεχόμενο, με ερωτικούς χορούς, αγγίγματα, ακόμα και lap dances όπως έγινε πρόσφατα με τους Μαλούμα και Ρίκι Μάρτιν. Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε τι θα παρακολουθήσει στη συναυλία της;

Όπως και να έχει, η καταγγελία αναφέρει ότι το pop idol έχει εμπλακεί σε «άδικες, παράνομες, παραπλανητικές επιχειρηματικές πρακτικές που έδειξαν την αδιαπέραστη ασέβεια προς τους θαυμαστές της».

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος μηνύει τη Μαντόνα. Τον Ιανουάριο, δύο θαυμαστές τη μήνυσαν επειδή ξεκίνησε αργά μια άλλη συναυλία του Celebration Tour στο Μπρούκλιν. Η εν λόγω συναυλία έπρεπε να ξεκινήσει στις 8.30μμ και τελικά ξεκίνησε 10.30μμ. Τρεις μήνες μετά την κατάθεση, η νομική ομάδα της Μαντόνα κατέθεσε πρόταση για απόρριψη των ισχυρισμών των δύο οπαδών, υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορίες τους δεν ήταν δικαιολογημένες.

«Πουθενά οι κατηγορούμενοι δεν διαφήμισαν ότι η Μαντόνα θα ανέβαινε στη σκηνή στις 8.30 μ.μ. και κανένας λογικός θεατής - και σίγουρα κανένας θαυμαστής της Μαντόνα - δεν θα περίμενε ότι το πρώτο όνομα σε μια μεγάλη συναυλία θα ανέβαινε στη σκηνή την ώρα που αναγραφόταν στα εισιτήρια», ανέφερε η νομική ομάδα της σταρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.