CELEBRITIES

Μαντόνα: Θαυμαστές της έκαναν αγωγή επειδή άργησε δύο ώρες να ανέβει στη σκηνή


JTeam

19 Ιανουαρίου 2024

Μαντόνα: Θαυμαστές της έκαναν αγωγή επειδή άργησε δύο ώρες να ανέβει στη σκηνή
Shutterstock
Οι φαν σημειώνουν στην αγωγή τους ότι επηρεάστηκαν σημαντικά από την αργοπορημένη εμφάνιση της Μαντόνα

Νομικά κατά της Μαντόνα κινήθηκαν δύο άντρες στη Νέα Υόρκη επειδή άργησε να εμφανιστεί σε προγραμματισμένη συναυλία της στις 14 Δεκεμβρίου. Εκείνη την ημέρα, όπως επισημαίνουν οι δύο άντρες στην αγωγή τους, επηρεάστηκαν σημαντικά από την αργοπορημένη εμφάνιση της Μαντόνα, ενώ την επόμενη ημέρα «έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς για να πάνε στη δουλειά τους».

Σημειώνεται ότι στις 14 Δεκεμβρίου, η pop star είχε προγραμματίσει τη συναυλία της στο «Μεγάλο Μήλο». Τα εισιτήρια έγραφαν πως το show θα ξεκινούσε στις 20:30, ωστόσο η Μαντόνα εμφανίστηκε στη σκηνή δύο ώρες αργότερα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη καθυστέρηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους θαυμαστές της.

Οι δύο άντρες που έκαναν την αγωγή, ο Μάικλ Φέλοους και ο Τζόναθαν Χέιντεν, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν από κοντά τη συναυλία. Οι ίδιοι επισήμαναν πόσο δύσκολο ήταν να επιστρέψουν σπίτι τους, επειδή το show τελείωσε στη 01:00 και έτσι «ήρθαν αντιμέτωποι με περιορισμένες επιλογές επιστροφής στις οικίες τους, αυξημένα έξοδα μεταφοράς με ιδιωτικά ή δημόσια μέσα ή περιορισμένο κοινόχρηστο μεταφορικό μέσο, μέχρι το τέλος της συναυλίας», αναφέρουν στη μήνυση.

Δεν αναφέρεται συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης στην αγωγή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Guardian, οι δύο άντρες στρέφονται εναντίον της Μαντόνα, του Barclays Center και της Live Nation. Τους κατηγορούν για «ασυνείδητες, αθέμιτες και/ ή παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές», κάτι που συνιστά «παραβίαση σύμβασης και αδικαιολόγητη ψευδή διαφήμιση».

«Η Μαντόνα επέδειξε επιπολαιότητα και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια έγκαιρη ή πλήρη παράσταση και οι εναγόμενοι γνώριζαν ότι οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με την ώρα έναρξης της παράστασης αποτελούσε, στην καλύτερη περίπτωση, αισιόδοξη εικασία», αναφέρεται στην αγωγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγωγή κατατέθηκε την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν, αλλά δεν αναφέρει συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.