CELEBRITIES

Τζέιν Σέιμουρ: «Στα 72 μου απολαμβάνω το σεξ περισσότερο από ποτέ»


JTeam

18 Ιανουαρίου 2024

Τζέιν Σέιμουρ: «Στα 72 μου απολαμβάνω το σεξ περισσότερο από ποτέ»
Shutterstock
Όσα είπε η Τζέιν Σέιμουρ για το σεξ μετά τα 60

Είναι 72 και απολαμβάνει περισσότερο από ποτέ τη σεξουαλική της ζωή. «Το σεξ τώρα είναι πιο υπέροχο και παθιασμένο από οποιαδήποτε άλλη φορά θυμάμαι, επειδή βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αγάπη και την εμπειρία», τόνισε η Τζέιν Σέιμουρ σε αφιέρωνα του Cosmopolitan για το σεξ μετά τα 60.

Η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή με τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά «Δρ Κουίν: Μόνη στην Άγρια Δύση», είναι σε σχέση με τον 73χρονο μουσικό Tζον Τζαμπέτι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν χάρη των παιδιών τους. Και γιατί απολαμβάνει περισσότερο από ποτέ τη σεξουαλική της ζωή μαζί με τον σύντρόφό της; Γιατί όπως υποστήριξε, «γνωρίζω πλέον τον εαυτό μου και το σώμα μου και ο Τζον έχει τις δικές του εμπειρίες στη ζωή του - δεν είναι όπως όταν είσαι νεότερη».

«Το σεξ βασίζεται στη συναισθηματική οικειότητα»

«Θεωρώ ότι στις νεότερες γενιές οι άνθρωποι πρώτα κάνουν σεξ και μετά λένε: “Α, μιας και το έφερε η κουβέντα γειά σου, τι κάνεις;”. Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο το σεξ βασίζεται στη συναισθηματική οικειότητα του να έχεις μοιραστεί τα καλά και τα κακά της ζωής με κάποιον – των συναισθημάτων, τις χαρές, τις λύπες, των κοινών μας παθών και επιθυμιών», τόνισε η Τζέιν Σέιμουρ.

Για την ηθοποιό, μετά τα 60 συνειδητοποιείς ότι η οικειότητα μπορεί επίσης να είναι ιδιοτελής. Και για την Τζέιν Σέιμουρ η σεξουαλική ζωή δεν χρειάζεται να τελειώσει στα 60, γιατί «στο τέλος της ημέρας, όλοι αναζητούν κάτι που αιματώνει μια συγκεκριμένη περιοχή», υποστήριξε.

Και ποιο είναι το πιο «τρελό» πράγμα που της συμβαίνει τώρα; Ότι νιώθει ταυτόχρονα έμπειρη και σαν να είναι 16 χρονών. «Νιώθω ότι το σεξ και οι τρυφερές στιγμές είναι καλύτερες στην ηλικία μου από ό,τι ήταν πριν. Το εννοώ πραγματικά αυτό». Μιλώντας και για τα όσα έμαθε από την περίοδο που έμεινε μόνη μετά από 4 γάμους, σημειώσε πως τελικά κατάλαβε ότι δεν χρειαζόταν να «εξαφανίζεται» για να λειτουργήσει μια σχέση. «Δεν μπορώ να αλλάξω ό,τι έγινε και δεν μπορώ να αλλάξω τους άλλους, αλλά μπορώ να αλλάξω τις επιλογές μου και τον τρόπο που τα βλέπω όλα αυτά. Μπορώ να αποφασίσω να είμαι ο εαυτός μου τώρα σε κάθε στιγμή», κατέληξε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.