WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 στάσεις για ακόμη εντονότερο «σεξ μετά από καυγά»


JTeam

5 Δεκεμβρίου 2023

5 στάσεις για ακόμη εντονότερο «σεξ μετά από καυγά»
IG @edwestwick
3 στάσεις για να διαλέξεις, στο πιο έντονο make-up σεξ με τη σχέση σου

To make-up σεξ έχει μια κακή φήμη και όχι άδικα. Μπορεί να είναι έντονο, παθιασμένο, να σε ανακουφίζει, να σε κάνει να εκτιμάς αυτό που δεν έχασες, και να εκφράζεσαι καλύτερα μέσα στη σεξουαλική πρακτική, -αλλά όσο ωραία και αν είναι όλα αυτά, μπορεί τελικά το make-up σεξ, να συνεχίζει μια τοξική σχέση, η οποία θα έπρεπε να είχε τερματιστεί.

Στο make-up σεξ, μετά από έναν μεγάλο τσακωμό, ή ακόμη και χωρισμό, νιώθεις τα συναισθήματα σου πιο έντονα και εκείνα με τη σειρά τους, έχουν έναν τρομερό swift. Από χωρισμό, στεναχώρια, οργή και θλίψη, έρχεται το σεξ να σας φέρει και πάλι κοντά, και να προκαλέσει πάθος, ανακούφιση, και έλξη. Κάπως έτσι, το σεξ μετά από έναν μεγάλο χωρισμό είναι πολύ πιο έντονο από το συνηθισμένο και με περισσότερο συναίσθημα, ωστόσο χρειάζεται προσοχή και μια προσεκτική ματιά, αν συμβαίνει συχνά και καλό είναι να αναρωτηθείς αν βρίσκεσαι σε μια χειριστική σχέση.

Jenny.Gr
IG/tyrellhampton

Όπως και να' χει, αυτά συμβαίνουν στη ζωή και καλό είναι όταν συμβαίνουν, να τα εκμεταλλευόμαστε και να τα ζούμε στο έπακρο. Και επειδή σε έναν χωρισμό και σε μια επανασύνδεση, όλα είναι στο κόκκινο, έτσι και το σεξ. Για αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, μπορείς να έχεις στο μυαλό σου μερικές στάσεις, οι οποίες μπορούν να σας φέρουν ακόμη πιο κοντά και να κάνουν το σεξ αξέχαστο:

Τhe Fixer

Για μερικούς το make-up σεξ μπορεί να είναι βιαστικό, έντονο και «άγριο». Ωστόσο αμφιβάλλουμε αν αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Για αυτές τις στιγμές επανασύνδεσης, ίσως καλύτερα να κινηθείτε σε πιο slow ρυθμούς με στάσεις που εξομαλύνουν την κατάσταση χάρη στην οπτική επαφή, τα φιλιά, τα χάδια και τα λόγια αγάπης. Μία από αυτές τις στάσεις είναι η "Τhe Fixer", που θέλει και τους δύο σας ξαπλωμένους στο πλάι, με τον έναν να ακουμπάει στον αγκώνα του όσο σε έχει αγκαλιά, και την σύντροφο να σηκώνει το πόδι της για καλύτερη διείσδυση, όσο υπάρχει ακόμη αγκαλιά και επαφή. Για να καταλάβεις καλύτερα τη στάση, ακολουθεί και ένα σκίτσο της Lucy Macaroni, από το Cosmopolitan.

Jenny.Gr
@lucymacaroni

Lotus

Με τη στάση λωτός, η ένταση είναι ολοκληρωτικά επάνω σας. Είτε θέλετε πιο αργό και αισθησιακό ρυθμό, είτε έντονο και πιο γρήγορο, με την συγκεκριμένη στάση, μπορείτε να το βρείτε όπως ικανοποιήστε πιο ωραία. Το καλό ωστόσο, είναι πως στη συγκεκριμένη στάση υπάρχει και πάλι εγγύτητα, αν θέλετε αγκαλιάζεστε, και επίσης υπάρχει και οπτική επαφή. Το καλύτερο όμως, είναι πως υπάρχει και μεγαλύτερη διείσδυση για ακόμη πιο έντονους οργασμούς.

Jenny.Gr

Up against the wall

Μια ακόμη αγαπημένη στάση και ιδανική για make-up σεξ, είναι και η συγκεκριμένη, κατά την οποία και οι δυο βρίσκεστε όρθιοι. Εκείνη σηκώνει το πόδι της ψηλά, όσο ο σύντροφος της βρίσκεται ακριβώς μπροστά της και διεισδύει. Μια στάση που προσφέρει καλή αντίσταση, έλεγχο στον ρυθμό, και σίγουρο οργασμό, αφού υπάρχει έντονη τριβή και η κατάλληλη κλίση ανάμεσα σας. Άλλωστε τις περισσότερες φορές, από εκεί ξεκινάει η επανασύνδεση. Έχοντας μια έντονη συζήτηση στο όρθιο, η οποία συνοδεύεται από ένα φιλί, μέχρι να φτάσετε στο ασυγκράτητο και τελικά στο όρθιο σεξ, δίπλα στον τοίχο.

Jenny.Gr
@lucymacaroni

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.