CELEBRITIES

H Μάγια Χοκ δεν νοιάζεται εάν την αποκαλούν nepo baby: «Δεν με πειράζει εάν δεν αξίζω»


JTeam

3 Ιουνίου 2024

H Μάγια Χοκ δεν νοιάζεται εάν την αποκαλούν nepo baby: «Δεν με πειράζει εάν δεν αξίζω»
SPLASH via Ideal Image
Η Μάγια Χοκ αποκάλεσε την οικογένειά της «εναλλακτικούς Καρντάσιανς»

Ο όρος «nepo baby», είναι, πλέον, κάτι παραπάνω από γνωστός. Σε περίπτωση, όμως, που δεν γνωρίζεις τη σημασία του, θα σου πούμε ότι ουσιαστικά αφορά στους ανερχόμενους καλλιτέχνες που προέρχονται από διάσημες οικογένειες και τυγχάνουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης. Ο όρος «nepo baby» ή «μωρό του νεποτισμού», έγινε viral το 2022, αλλά πολλοί αναρωτήθηκαν εάν η συζήτηση «γύρω» από το συγκεκριμένο θέμα, έχει, τελικά, κάποιο ουσιαστικό νόημα. Ίσως ναι, ίσως όχι, θα πούμε εμείς.

Πριν μερικούς μήνες, πάντως, η Ντακότα Τζόνσον, κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον, δήλωσε πως έχει κουραστεί με όλο αυτό το θέμα, αφού το βρίσκει «απίστευτα εκνευριστικό και βαρετό». Τώρα, η Μάγια Χοκ, κόρη των Ίθαν Χοκ και Ούμα Θέρμαν, παραδέχθηκε πως δεν ντρέπεται για το γεγονός ότι έχει πάρει ρόλους σε ταινίες και σειρές, απλώς επειδή προέρχεται από μια διάσημη οικογένεια. Η ίδια, μάλιστα, είναι εντάξει με το να την αποκαλούν «nepo baby».

Μιλώντας στους The Times of London, η Μάγια Χοκ είπε ότι «υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που αξίζουν να έχουν μια τέτοια ζωή και δεν την έχουν, αλλά νομίζω ότι δεν με πειράζει το γεγονός πως δεν την αξίζω και τη ζω, έτσι κι αλλιώς. Και ξέρω ότι και να μην το κάνω, δεν θα βοηθήσω κάποιον άλλο». Η Μάγια Χοκ, που έγινε κυρίως γνωστή για τον ρόλο στη σειρά «Stranger Things», στις δηλώσεις της τόνισε πως παρά το γεγονός πως ξέρει τι συμβαίνει στην καριέρα της, το «σύστημα» δουλεύει και με αυτό τον τρόπο.

Σε σχετική ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια με χιούμορ, η Μάγια Χοκ αποκάλεσε την οικογένειά της «εναλλακτικούς Καρντάσιανς», ενώ είπε ότι «μια λύση θα ήταν να αλλάξει το όνομά της και τη μύτη της και να αρχίσει απλά να πηγαίνει σε ακροάσεις, όπως όλοι οι ηθοποιοί που δεν έχουν διασυνδέσεις». «Είναι οκ το να κάνουν πλάκα μαζί σου όταν έχεις αυτά τα προνόμια. Είσαι τυχερός όταν συμβαίνει αυτό», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.