CELEBRITIES

Η Μάιλι Σάιρους έπαθε Μαράια Κάρεϊ και γυμνάζεται με τα τακούνια της


JTeam

3 Ιουνίου 2024

Η Μάιλι Σάιρους έπαθε Μαράια Κάρεϊ και γυμνάζεται με τα τακούνια της
Instagram @mileycyrus
Πέτα τα sneakers και βάλε τα γοβάκια σου

Θυμάσαι τότε που η Μαράια Κάρεϊ φόρεσε τις γόβες της και άρχισε να γυμνάζεται, κάνοντας την άσκηση να φαίνεται όχι απλώς εύκολη, αλλά το πιο glamorous πράγμα στον κόσμο; Ε, τώρα το κάνει η Μάιλι Σάιρους. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Variety, αποκάλυψε ότι προπονείται σαν αθλήτρια (αν η αθλήτρια φορούσε γόβες στιλέτο και τέλεια φορέματα).

«Το mantra μου είναι: Προπονήσου όπως θα παίξεις. Γι’ αυτό και κάνω προπόνηση με τακούνια», είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο W Magazine. Πρόσθεσε πως, φορώντας ψηλά παπούτσια στο γυμναστήριο, φέρνει θηλυκή ενέργεια σε έναν πιο επιθετικό χώρο. «Το γυμναστήριο μοιάζει δύσκολο, αλλά μετά έχω τα Gucci ξώφτερνα γοβάκια μου επειδή θυμίζουν Μέριλιν Μονρό. Κάνω γυμναστική με τακούνια, κατά κύριο λόγο. Με ενδιαφέρει το να κάνω τον χώρο λίγο πιο γυναικείο, επειδή ο εξοπλισμός είναι άσχημος», δήλωσε.

Έπειτα, φαντάστηκε ένα γυμναστήριο πιο «όμορφο». «Οι γυναίκες με τακούνια, η μπάρα είναι γυαλιστερή, και δεν μυρίζει σαν ιδρώτας που είναι εκεί για χρόνια και φτηνό απολυμαντικό» -ωραίο όραμα, θα πούμε εμείς. Και εξαιρετική επιχειρηματική κίνηση.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.