CELEBRITIES

Μάιλι Σάιρους: «Είμαι στη μουσική βιομηχανία 20 χρόνια και πρώτη φορά με παίρνουν στα σοβαρά»


JTeam

4 Ιουνίου 2024

 Μάιλι Σάιρους: «Είμαι στη μουσική βιομηχανία 20 χρόνια και πρώτη φορά με παίρνουν στα σοβαρά»
Όσα είπε η Μαίλι Σάιρους λίγους μήνες αφού κέρδισε δύο βραβεία για το τραγούδι «Flowers»

Για την καριέρα της στη βιομηχανία της μουσικής, για τα βραβεία Grammy και την επιτυχία που έχει γνωρίσει εδώ και χρόνια στα καλλιτεχνικά της «βήματα», μίλησε η Μάιλι Σάιρους στο περιοδικό «W Magazine». Στη συνέντευξή της, η ίδια αναρωτήθηκε γιατί έπρεπε να περιμένει τόσα χρόνια προκειμένου να κερδίσει επιτέλους τον σεβασμό στη βιομηχανία της μουσικής. «Χωρίς παρεξήγηση, αλλά το κάνω αυτό εδώ και 20 χρόνια και αυτή είναι η πρώτη φορά που με παίρνουν στα σοβαρά στα Grammy», τόνισε αρχικά – λίγους μήνες αφού κέρδισε δύο βραβεία για το τραγούδι «Flowers».

Η Σάιρους είχε δηλώσει μετά την εμφάνισή της στα Grammy ότι ήταν μόλις η δεύτερη φορά που τραγούδησε ζωντανά το «Flowers», αλλά ένιωθε σαν να το έκανε από πάντα. «Θέλω απλώς να είμαι η καλλιτέχνης για την οποία τα είδωλά μου θα ήταν περήφανα», είχε πει.

«Δυσκολεύτηκα να καταλάβω ποια είναι τα κριτήρια, γιατί αν θέλουμε να μιλήσουμε για στατιστικά και νούμερα, τότε πού στο διάολο ήμουν; Και αν θέλετε να μιλήσουμε, όπως για τον αντίκτυπο στον πολιτισμό, τότε πού στον διάολο ήμουν; Δεν πρόκειται για αλαζονεία. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου», συνέχισε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής, μιλώντας για την εμφάνισή της με το τραγούδι «Flowers» στα Grammy, που έχει πάνω από 33 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, η Μαίλι Σάιρους αποκάλυψε: «Έγραψα σε έναν πίνακα ονείρων ότι ήθελα να εμφανιστώ στα Grammy με μια παιδική αυτοπεποίθηση, όπως όταν ένα παιδί δεν φοβάται να βουτήξει στα βαθιά ή να κάνει μια κωλοτούμπα γιατί δεν ξέρει τι υπάρχει στην άλλη πλευρά. Ο 12χρονος εαυτός μου βγήκε και έπαιξε, ενώ ο 31χρονος εαυτός μου φορούσε Bob Mackie και είχε μακριά μαλλιά».

Η ίδια, λατρεύει το ότι βρίσκεται στην ενήλικη ζωή της. «Έχω έναν κανόνα και δεν κοιτάζω κανέναν, ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω. Απλώς κοιτάζω, πράγμα που μου επιτρέπει να βλέπω τον κόσμο όπως πραγματικά είναι και τους ανθρώπους όπως πραγματικά είναι. Κοιτάζω τον εαυτό μου σχεδόν κάθε μέρα στον καθρέφτη και λέω: "Είμαι γυναίκα. Είμαι 31 ετών τώρα και ακόμα δεν ξέρω αν θέλω παιδιά ή όχι. Νιώθω ότι οι θαυμαστές μου είναι κατά κάποιο τρόπο τα παιδιά μου". Έχω ακούσει και την Ντόλι να το λέει αυτό, επειδή δεν είχε παιδιά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.