CELEBRITIES

Ντρου Μπάριμορ: «Δεν έχω αφήσει τα παιδιά μου να πάρουν κινητό. Δεν πρόκειται να υποχωρήσω»


JTeam

4 Ιουνίου 2024

Ντρου Μπάριμορ: «Δεν έχω αφήσει τα παιδιά μου να πάρουν κινητό. Δεν πρόκειται να υποχωρήσω»
SPLASH via Ideal Image
Η Ντρου Μπάριμορ ανέλυσε μέσα από την εκπομπή της την άποψή της σχετικά με το ποια είναι η «κατάλληλη» ηλικία για να πάρει ένας γονιός κινητό στα παιδιά του

«Έχω ένα παιδικό τηλέφωνο που ονομάζεται Πινγουίλ. Δεν έχει δυνατότητα περιήγησης και δεν έχει μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μπορώ να έχω Uber και Spotify», δήλωσε πριν μερικές μέρες σε συνέντευξή της η Λίλι Άλεν. Εκτός, όμως, από τη Λίλι, όλο και περισσότεροι celebrities εκφράζουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με τον εθισμό στα κινητά τηλέφωνα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα, με τη σειρά της, η Ντρου Μπάριμορ ανέλυσε μέσα από την εκπομπή της την άποψή της σχετικά με το ποια είναι η «κατάλληλη» ηλικία για να πάρει ένας γονιός κινητό στα παιδιά του.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε πρόσφατα από το «The Drew Barrymore Show», η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον «αγώνα» που έχει με τις κόρες της, οι οποίες της ζητούν συνεχώς smartphone. «Πολλοί γονείς δίνουν στα παιδιά τους κινητά τηλέφωνα σε πολύ μικρές ηλικίες και αυτό δίνει απλώς πρόσβαση σε όλα», είπε αρχικά. «Είναι πραγματικά σκληρό», συνέχισε.

@thedrewbarrymoreshow @Drew Barrymore on the challenge of parenting kids who want cellphones 🤳 #parents #parentsoftiktok #parenting ♬ original sound - thedrewbarrymoreshow

Στο ίδιο βίντεο, η Ντρου Μπάριμορ, σημείωσε πως παρά το γεγονός πως δέχεται υπερβολική πίεση από τις κόρες της, που είναι δέκα και έντεκα ετών, «δεν πρόκειται να τα παρατήσω». «Δεν πρόκειται να υποχωρήσω. Δεν έχω αφήσει τα παιδιά μου να έχουν τηλέφωνα ακόμα», είπε στο κοινό. «Είναι εκπληκτικό, θέλω τόσο πολύ τα παιδιά μου να με αγαπήσουν και να αγαπήσουν το περιβάλλον τους και να αισθάνονται ασφαλείς. Κανείς από εμάς δεν θέλει τα παιδιά μας να μας αγανακτούν», συνέχισε. «Και δεν θέλουμε να είμαστε εχθροί τους. Είναι τόσο δύσκολη επιλογή να πεις, "Δεν με νοιάζει αν με μισείς γι' αυτό. Δεν με νοιάζει αν είσαι θυμωμένος μαζί μου για αυτό. Ξέρω ότι κάνω το σωστό από σένα και δέχομαι τον θυμό σου"».

«Κανένας δεν θέλει τα παιδιά του να είναι θυμωμένα μαζί του, δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα. Εγώ όμως έχω πάρει αυτήν την απόφαση και παραμένω σταθερή. Αλλά πρέπει να βρίσκω καθημερινά το θάρρος να μην ενδώσω. Νιώθω πολύ κοντά σε όλους εσάς που αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα», τόνισε. «Και, παρεμπιπτόντως, αν σηκώσατε τα χέρια ψηλά και πήρατε στα παιδιά σας κινητά, δεν κάνετε κάτι λάθος. Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Αυτό το ταξίδι είναι δύσκολο», κατέληξε η Ντρου Μπάριμορ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.