CELEBRITIES

Ο Κάνιε Γουέστ απαντά στην πρώην βοηθό του, μετά τη μήνυση και την κατηγορεί για εκβιασμό


JTeam

6 Ιουνίου 2024

Ο Κάνιε Γουέστ απαντά στην πρώην βοηθό του, μετά τη μήνυση και την κατηγορεί για εκβιασμό
Getty Images/Dominique Charriau
Ο Κάνιε Γουέστ αρνείται τις κατηγορίες της πρώην βοηθού του και περνά στην αντεπίθεση

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης πως πρώην βοηθός του Κάνιε Γουέστ τον μηνύει για σεξουαλική παρενόχληση κατ’ επανάληψη και αθέτηση οικονομικής συμφωνίας, υποστηρίζοντας πως εργαζόταν σε ένα εχθρικό περιβάλλον, ο τράπερ τοποθετείται δημόσια μέσω εκπροσώπου του και απαντά στις κατηγορίες της.

Συγκεκριμένα, ο Κάνιε Γουέστ διαψεύδει τα λεγόμενα της πρώην βοηθού του, Λορέν Πισκιότα, αναφέροντας πως «οι κατηγορίες της είναι αβάσιμες» και πως απολύθηκε επειδή «δεν είχε προσόντα», ενώ ζητούσε «παράλογα οικονομικά ποσά». Ακόμα, ισχυρίστηκε πως πριν από την απόλυσή της είχε κλέψει το κινητό του τράπερ, προσπαθώντας να διαγράψει φωτογραφικό υλικό κι άλλα αρχεία.

Και οι κατηγορίες κατά της πρώην βοηθού του δε σταματούν εδώ, αφού ο εκπρόσωπος του τράπερ υποστηρίζει πως τον εκβίαζε με σκοπό να λαμβάνει επιπλέον χρήματα, αλλά και αντικείμενα μεγάλης αξίας, όπως τσάντες από διάσημους οίκους μόδας και την οικονομική κάλυψη πλαστικών επεμβάσεων.

«Αυτη η συμπεριφορά είναι εντελώς παράλογη από κάποιον που ισχυρίζεται ότι έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά ή έχει βιώσει ένα εχθρικό περιβάλλον εργασίας. Είναι προφανές ότι χρησιμοποίησε τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ, την εταιρεία του και την εγγύτητά της μαζί του για να αναζητήσει υλικά κέρδη», δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Παρ’ όλα αυτά, προς το παρόν - σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα - δεν έχει κατατεθεί κάποια επίσημη μήνυση από τον Κάνιε Γουέστ προς την Λορέν Πισκιότα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS