CELEBRITIES

Ο Εντ Σίραν δεν έχει κινητό από το 2015: «Έχανα την αλληλεπίδραση της πραγματικής ζωής»


JTeam

11 Ιουνίου 2024

Ο Εντ Σίραν δεν έχει κινητό από το 2015: «Έχανα την αλληλεπίδραση της πραγματικής ζωής»
SPLASH via Ideal Image
«Νιώθω πως με τα κινητά, όλοι περιμένουν από σένα να απαντήσεις, κι αν δεν απαντήσεις, είναι αγενές»

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η «συζήτηση» σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα, αφού καθημερινά celebrities εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τον εθισμό στα social media, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τα smartphones επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Τώρα, με τη σειρά του, ο Εντ Σίραν, δήλωσε πως οι δικές του «κακές συνήθειες», δεν περιλαμβάνουν το άσκοπο scrolling στο κινητό του τηλέφωνο όλη μέρα.

Ο τραγουδιστής, παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο talk show «Therapuss with Jake Shane» ότι δεν έχει σχεδόν καθόλου πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο, αφού «ξεφορτώθηκε» τη συσκευή του πριν από σχεδόν μία δεκαετία. «Δεν έχω τηλέφωνο από το 2015», είπε. Η συζήτηση ξεκίνησε αφού ο Εντ Σίραν προσφέρθηκε να δώσει στον παρουσιαστή το email του, αντί για τον αριθμό του. «Δεν έχω αριθμό, και δεν σε κοροϊδεύω».

Ο ίδιος, αποκάλυψε πως πρόσφατα η ομάδα του του έδωσε ένα τηλέφωνο για περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητο. «Έχω κάτι για να βιντεοσκοπώ πράγματα που στη συνέχεια θα ανέβουν στα social media», εξήγησε και πρόσθεσε: «Αλλά δεν είναι σαν ένα ενεργό τηλέφωνο που λειτουργεί».

«Με τα κινητά, όλοι περιμένουν από σένα να απαντήσεις»

Πάντως, η απόφασή του να «απαλλαχθεί» από το κινητό του τηλέφωνο, ήρθε τον Δεκέμβριο του 2015, αφού συνειδητοποίησε πόσες επαφές είχε ακόμα αποθηκευμένες από την εποχή πριν γίνει διάσημος. «Είχα τον ίδιο αριθμό από την ηλικία των 15, νομίζω», τόνισε «και έγινα διάσημος και είχα 10.000 επαφές στο τηλέφωνό μου που απλά... οι άνθρωποι έστελναν συνέχεια μηνύματα. Και ήμουν συνεχώς σε επαφή με πολλούς ανθρώπους». «Νιώθω πως με τα κινητά, όλοι περιμένουν από σένα να απαντήσεις, κι αν δεν απαντήσεις, είναι αγενές».

«Μερικές φορές, απλά δεν είσαι σε θέση να απαντήσεις, είσαι απασχολημένος ή κάνεις οτιδήποτε άλλο», συνέχισε, «αλλά μετά απαντάς, μετά σου απαντούν και αυτοί... και ξαφνικά είσαι σε 40 συζητήσεις ταυτόχρονα». Όλο αυτό, για τον Εντ Σίραν, του δημιούργησε ένα αίσθημα πως «απλώς έχανα την αλληλεπίδραση της πραγματικής ζωής, οπότε ξεφορτώθηκα το τηλέφωνό μου, πήρα ένα iPad, μετέφερα τα πάντα στο email, στο οποίο απαντώ μία φορά την εβδομάδα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.