CELEBRITIES

Τζένιφερ Λόπεζ: Απαιτούσε από τους υπαλλήλους της να μην την κοιτούν στα μάτια


JTeam

13 Ιουνίου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Απαιτούσε από τους υπαλλήλους της να μην την κοιτούν στα μάτια
Splash by Ideal Image
Η Τζένιφερ Λόπεζ απαγορεύει στο προσωπικό και τους οδηγούς της να έχουν οπτική επαφή μαζί της

Αναμφίβολα, η Τζένιφερ Λόπεζ αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών και κανένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό δεν είναι καλός. Από τη μία οι φήμες διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ, από την άλλη η ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας της, την ίδια στιγμή που τα αρνητικά σχόλια για την ταινία της είναι πολλά, ενώ οι αποκαλύψεις για την ενοχλητική συμπεριφορά «ντίβας» δεν έχουν τέλος.

Η παρουσιάστρια Μέγκαν ΜακΚέιν ανέφερε πρόσφατα πως η συνάντησή της με την Τζένιφερ Λόπεζ στο πλαίσιο μιας συνέντευξης ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες που είχε. Η ίδια χαρακτήρισε την τραγουδίστρια ως «βαθιά δυσάρεστο άνθρωπο», τονίζοντας πως «η Κιμ Καρντάσιαν είναι πιο απολαυστική».

Παράλληλα, υποστήριξε πως η τραγουδίστρια είχε άνθρωπο για να της κρατάει και να μεταφέρει όπου πηγαίνει έναν καθρέφτη με φώτα, αλλά και πως η συνοδεία της ξεπερνούσε αυτή του προέδρου.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, το διαδίκτυο «πλημμύρισε» από μηνύματα με αγενή και παράλογα περιστατικά που έχουν συμβεί με πρωταγωνίστρια τη Τζένιφερ Λόπεζ. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια απαγόρευε στους υπαλλήλους και στους οδηγούς των αυτοκινήτων της να την κοιτάζουν στα μάτια. Η ίδια οδηγία υπήρχε και σε όσους εργαζόντουσαν σε μέρη, όπου επισκεπτόταν η Τζένιφερ Λόπεζ.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Ένας Αμερικανός Tik Toker αποκάλυψε την ιστορία μιας φίλης του μέσα από ένα βίντεο, υποστηρίζοντας πως η κοπέλα εργαζόταν στα γυρίσματα μιας ταινίας της τραγουδίστριας, όταν την κοίταξε κατά λάθος στα μάτια. Η τραγουδίστρια σταμάτησε αμέσως ολόκληρη την παραγωγή και απαίτησε να την απομακρύνουν, χάνοντας έτσι τη δουλειά της.

Και οι μαρτυρίες δεν σταματούν εδώ. Ένας άλλος χρήστης του Twitter/X αποκάλυψε πως η Τζένιφερ Λόπεζ είχε προγραμματισμένα γυρίσματα σε ένα χιονοδρομικό και πριν από την έλευσή της τους στάλθηκε γραπτή ανακοίνωση ότι απαγορεύεται να την κοιτάζουν στα μάτια.

Από την πλευρά της, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν έχει πάρει θέση σε όλα όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν περιοριστεί πολύ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.