CELEBRITIES

Τζένιφερ Λόπεζ: «Έχω νιώσει πολύ παρεξηγημένη κατά καιρούς»


JTeam

22 Μαΐου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: «Έχω νιώσει πολύ παρεξηγημένη κατά καιρούς»
SPLASH via Ideal Image
Όσα είπε η Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «Atlas»

Μια σύντομη συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό People η Τζένιφερ Λόπεζ, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Atlas», αναφερόμενη στον χαρακτήρα που υποδύεται. Η JLo, που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Egyptian Theatre, στο Λος Άντζελες, χωρίς τον συζυγό της, Μπεν Άφλεκ, τόνισε ότι βλέπει πολλές ομοιότητες μεταξύ του δικού της χαρακτήρα και του χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία.

Στη νέα της ταινία, η JLo υποδύεται μια κυβερνητική αναλύτρια που συμμετέχει σε μια αποστολή, προκειμένου να νικήσει έναν πολεμιστή ρομπότ που ανέτρεψε τη ζωή της. Μιλώντας στο People, η Τζένιφερ Λόπεζ, τόνισε: «Είμαστε διαφορετικές, γιατί η ηρωίδα μου δεν "φοράει" κανένα από τα συναισθήματά της. Είναι τόσο κλειστή, συγκινούμαι καμιά φορά όταν διαβάζω το σενάριο». «Αλλά ταυτόχρονα, είμαστε και οι δύο πολύ δυνατές και σίγουρες για αυτό που νιώθουμε», συνέχισε. «Κατά καιρούς, ήταν πολύ σίγουρη, όμως υπήρχαν κι εκείνες οι φορές που έλεγε "σε παρακαλώ, άκουσέ με, πρόσεξέ με". Σαν εμένα. Έχω νιώσει πολύ παρεξηγημένη κατά καιρούς. Μπορώ να ταυτιστώ μαζί της».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι γνωρίζει τι θέλει να πετύχει, όταν υποδύεται δημιουργικούς χαρακτήρες, η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε: «Είμαι πολύ σίγουρη για το τι θέλω και μερικές φορές όχι. Μερικές φορές αμφιβάλλω πολύ για τον εαυτό μου, αλλά ακολουθώ το ένστικτό μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και διαπιστώνω ότι όταν πηγαίνω ενάντια σε αυτό, είναι όταν κάνω λάθος».

Εντωμεταξύ, τις τελευταίες μέρες τα ξένα media υποστηρίζουν ότι η JLo και ο Μπέν Άφλεκ, βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο στη σχέση τους. Τώρα, ένα νέο δημοσίευμα, αναφέρει ότι η Τζένιφερ Γκάρνερ, η πρώην σύζυγός του Μπεν Άφλεκ, αποφάσισε να παρέμβει και να τον ενθαρρύνει να σώσει τον γάμο του. «Υποστηρίζει πλήρως τη σχέση τους και δεν θέλει τίποτα άλλο από το να είναι ευτυχισμένος», τόνισε μια πηγή στο Us Weekly.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.