CELEBRITIES

Χωρίζουν JLo και Μπεν Άφλεκ; Οι φήμες που τους θέλουν ένα «βήμα» πριν το διαζύγιο


JTeam

16 Μαΐου 2024

Χωρίζουν JLo και Μπεν Άφλεκ; Οι φήμες που τους θέλουν ένα «βήμα» πριν το διαζύγιο
SPLASH via Ideal Image
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η σχέση τους έχει φτάσει σε σημείο καμπής

Δεκαετίες μετά τον πρώτο χωρισμό τους και μόλις 3 χρόνια μετά τον γάμο τους, η JLo και ο Μπέν Άφλεκ φαίνεται πως βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο στη σχέση τους, με τά διεθνή μέσα να κάνουν λόγο για σίγουρο διαζύγιο. Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του «In Touch», μάλιστα, ο Μπεν Άφλεκ έχει φύγει από τη βίλα που μοιράζεται με την Τζένιφερ Λόπεζ, στο LA. Από την άλλη, η σουπερ σταρ εθεάθη να ψάχνει σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, χωρίς τον Μπεν.

Όπως αποκάλυψε μια πηγή στο περιοδικό, ο Άφλεκ «έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του και στα παιδιά του. Έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι των ονείρων που ξόδεψαν δύο χρόνια για να βρουν. Δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγαπούν ο ένας τον άλλο αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει κι εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν θα μπορούσε να έχει κρατήσει».

Τις τελευταίες εβδομάδες, πάντως, οι θαυμαστές έχουν παρατηρήσει ότι ο Μπεν Άφλεκ και η JLo περνούν όλο και περισσότερο χρόνο χωριστά, με την τελευταία κοινή τους εμφάνιση να έγινε πριν από επτά εβδομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι ο 51χρονος ηθοποιός, δεν παρευρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του στο Met Gala, στις 6 Μαΐου, παρά τη σημαντική θέση της ως συμπρόεδρος της εκδήλωσης. Ο ίδιος, πάντως, είπε ότι ήταν ότι ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα του «The Accountant 2».

Σύμφωνα με επιπλέον πληροφορίες που έδωσε πηγή στο «In Touch», το ζευγάρι είχε επιχειρήσει να λύσει τις διαφορές του, και γι’ αυτό πήγαινε σε σύμβολο γάμου. Μάλιστα, η ίδια πηγή τόνισε ότι τσακώνονται για τα πάντα. «Μπορεί να δει κάποιος πόσο δυστυχισμένος είναι ο Άφλεκ όταν βρίσκεται σε δημόσιες εκδηλώσεις με τη Λόπεζ», ανέφερε η πηγή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.