CELEBRITIES

Η Σιένα Μίλερ πιστεύει ότι η νέα γενιά αντρών σέβεται περισσότερο τις γυναίκες


JTeam

13 Ιουνίου 2024

Η Σιένα Μίλερ πιστεύει ότι η νέα γενιά αντρών σέβεται περισσότερο τις γυναίκες
«Έχουν μεγαλώσει σε ένα ισότιμο περιβάλλον»

Η Σιένα Μίλερ και ο Όλι Γκριν είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Είναι μαζί περισσότερο από δύο χρόνια, έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Μάρτιο του 2022, στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ, και από τον περασμένο Μάρτιο, έχουν υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο τους παιδί (η Σιένα είναι ήδη μητέρα της 11χρονης Μάρλοου).

Η Σιένα Μίλερ γνώρισε τον Όλι σε ένα πάρτι. «Δεν περίμενα να το πάρω όλο αυτό στα σοβαρά, αλλά στη συνέχεια, αρκετά γρήγορα, ερωτεύτηκα. Δεν σκεφτόμουν "θα βρω έναν νεότερο άντρα από μένα". Ήμουν περισσότερο σε φάση "γαμώτο! Γιατί είσαι τόσο νέος; Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό"», είπε σε συνέντευξη της στο Harper’s Bazaar. Η Σιένα και ο Όλι έχουν 14 χρόνια διαφορά στην ηλικία, και για την ηθοποιό, όπως αποκάλυψε, είναι ιδιαίτερα απολαυστικό το να είναι με έναν νεότερο σύντροφο.

Παρά το γεγονός πως ο Όλι είναι αρκετά νεότερός της, είναι πολύ ισορροπημένος, είπε η ηθοποιός στη συνέντευξή της. «Υπάρχει διαφορά στον τρόπο με τον οποίο η νέα γενιά ανδρών σέβεται τις γυναίκες. Είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο για εκείνον, είναι πολύ σοφός και ισορροπημένος, αλλά πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει και με τη γενιά του. Οι νεότεροι άντρες έχουν μεγαλώσει σε ένα ισότιμο περιβάλλον. Το βλέπω τόσο στις φίλες του όσο και στους φίλους του».

Κατά τη συνέντευξή της, η Σιένα Μίλερ έκανε μια σύγκριση στον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε και ενηλικιώθηκε στη δεκαετία του ’90 και στον τρόπο που μεγαλώνουν, σήμερα, οι νεότερες γενιές. «Ήταν μια ελαφρώς υποτιμητική εποχή», τόνισε. «Είναι ενδιαφέρον, ως μεγαλύτερη τώρα, και έχοντας μεγαλώσει εκείνη την εποχή, να μαθαίνω από ανθρώπους που είναι νεότεροι για το πόσο ξεκάθαρα είναι τα όριά τους, έχοντας αυτή την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, έχοντας το "όχι" στο λεξιλόγιό τους, με έναν τρόπο που εμείς απλά δεν ενθαρρυνόμασταν να έχουμε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.