CELEBRITIES

Νίκολα Κόκλαν: «Ήμουν απογοητευμένη και χρεωμένη, πολλοί δεν γνωρίζουν το οικονομικό άγχος»


JTeam

14 Ιουνίου 2024

Νίκολα Κόκλαν: «Ήμουν απογοητευμένη και χρεωμένη, πολλοί δεν γνωρίζουν το οικονομικό άγχος»
Splash by Ideal Image
Η ανάβαση προς την κορυφή δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τη Νίκολα Κόκλαν

Η Νίκολα Κόκλαν είναι η πρωταγωνίστρια του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του Netflix «Bridgerton», ωστόσο και στις προηγούμενες δύο σεζόν κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο της. Η 37χρονη ηθοποιός μπορεί να βιώνει τώρα την απόλυτη επιτυχία και να γεύεται τους καρπούς των προσπάθειών της, όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι.

Σε συνέντευξή της στους «Radio Times», η Νίκολα Κόκλαν μίλησε για τη δική της διαδρομή προς την επιτυχία, η οποία κάθε άλλο παρά στρωμένη με ροδοπέταλα ήταν. Το success story της τα έχει όλα, αφού παρά το πείσμα και την επιμονή να κυνηγήσει το όνειρό της στην υποκριτική, πολλές φορές τα εμπόδια που συναντούσε ήταν απροσπέλαστα. Όμως, δεν το έβαλε κάτω και τα κατάφερε.

Η Νίκολα Κόκλαν επιθυμούσε να γίνει ηθοποιός και αυτή η επιθυμία της λειτούργησε σαν αιτία και αφορμή για να μετακομίσει από την Ιρλανδία στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, ώστε να διεκδικήσει το όνειρό της. Αυτό το όνειρο, βέβαια, ήταν ακριβό. Όπως λέει, το κόστος ζωής ήταν μη διαχειρίσιμο και οι λογαριασμοί την «έπνιγαν» κάθε μήνα. Η ηθοποιός προσπαθούσε να δουλεύει για να βγάζει τα προς το ζην, την ίδια στιγμή που έπρεπε να κάνει οντισιόν για να πάρει τον πρώτο ρόλο της.

«Ήταν άθλιο. Δεν είχα καθόλου χρήματα για το ενοίκιο, τους λογαριασμούς και τα έξοδα των ταξιδιών. Η μετακόμισή μου στο Λονδίνο ήταν πολύ δύσκολη, γιατί ήμουν απογοητευμένη. Ήμουν χρεωμένη. Έπρεπε να δουλεύω κάθε ώρα της ημέρας για να αντέξω οικονομικά να ζήσω εκεί, αυτό, όμως, σήμαινε, πως δεν θα είχα χρόνο για οντισιόν», ανέφερε στη συνέντευξή της.

Και συνέχισε, λέγοντας πως η διαδρομή δεν ήταν το ίδιο δύσκολη για όλους: «Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στη δραματική σχολή που είχαν χρήματα από τις οικογένειές τους και συνεπώς η διαδρομή τους ήταν ευκολότερη. Τα χρήματα δεν σε κάνουν ευτυχισμένο, όμως πολλοί δεν γνωρίζουν πόσο μπορεί να σε επηρεάσει το οικονομικό άγχος. Δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο».

Μετά από ένα διάστημα που προσπαθούσε να προσαρμοστεί και να επιβιώσει, η Νίκολα Κόκλαν δεν άντεξε τα οικονομικά βάρη και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη βάση της. Όμως, δεν τα παράτησε. Αναζητούσε συνεχώς οντισιόν μέχρι που βρήκε αυτή για το Old Vic Theatre του Λονδίνου, στο οποίο κατάφερε να πάρει τον πρώτο ρόλο της.

Μετά από αυτό το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα για την έκβαση της καριέρας της, απέκτησε ατζέντη και έτσι δεν άργησε η στιγμή που πρωταγωνίστησε στο «Derry Girls», από όπου έγινε ευρέως γνωστή. «Τίποτα δεν έγινε γρήγορα. Πέρασε ένας χρόνος από την πρώτη πρόβα μέχρι το ανέβασμα του έργου και την υπογραφή με τον ατζέντη μου», τόνισε, προτρέποντας τα νέα παιδιά να έχουν υπομονή και επιμονή με τους στόχους τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.