CELEBRITIES

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αποκάλυψε γιατί καθυστέρησε να κάνει πρόταση γάμου στην Κέιτ Μίντλετον - Τα άτυπα τεστ για τη royal ζωή


JTeam

14 Ιουνίου 2024

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αποκάλυψε γιατί καθυστέρησε να κάνει πρόταση γάμου στην Κέιτ Μίντλετον - Τα άτυπα τεστ για τη royal ζωή
Getty Images / Samir Hussein
Η τρυφερή εξομολόγηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ για την πρόταση γάμου στην Κέιτ Μίντλετον

Το βασιλικό ζευγάρι της Αγγλίας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, έχουν συγκεντρώσει τα βλέμματα επάνω τους τους τελευταίους μήνες και δυστυχώς ο λόγος δεν είναι ευχάριστος.

Όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ίδια την πριγκίπισσα της Ουαλίας, διαγνώστηκε με καρκίνο και εδώ και λίγους μήνες έχει ξεκινήσει συγκεκριμένη θεραπεία για να αντιμετωπίσει την ασθένεια. Ως εκ τούτου, έχει αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στην αγωγή της, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

Η γνωριμία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον

Το 2001, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο της Σεντ Άντριους ως πρωτοετείς φοιτητές και έκτοτε είναι αχώριστοι. Και μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο πότε ακριβώς ξεκίνησε η σχέση τους, ωστόσο είναι βέβαιο πως έχει αντέξει στον χρόνο. Άλλοι υποστηρίζουν το 2001 και άλλοι το 2002. Μικρή σημασία έχει.

Η σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον αποτέλεσε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα εκείνης της εποχής, με δημοσιογράφους και θαυμαστές του πλέον βασιλικού ζευγαριού να αναρωτιούνται, γιατί ο Ουίλιαμ καθυστέρησε τόσο πολύ να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Ο ίδιος, λοιπόν, έσπευσε να λύσει όλες τις απορίες σχετικά με τη αυτή τη χρονοκαθυστέρηση, μιλώντας στο ITV. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισήμανε πως υπήρχε σημαντικός λόγος που δε βιάστηκε να κάνει πρόταση γάμου στην Κέιτ Μίντλετον.

1329174166_prince-william-kate-middleton-lg.jpg
4617-4617-1

Ειδικότερα, υποστήριξε πως επειδή είχε πλήρη εικόνα για το τι σημαίνει να ανήκεις σε μια βασιλική οικογένεια, με όλο το άγχος και το βάρος που έχει αυτός ο ρόλος, ήθελε να είναι απόλυτα σίγουρος πως η σύζυγός του θα μπορούσε να διαχειριστεί αυτές τις αρμοδιότητες και δεν θα το μετάνιωνε. «Ήθελα να της δώσω την ευκαιρία να δει πώς έχουν τα πράγματα και να φύγει αν χρειαζόταν, προτού σοβαρέψει η σχέση», εξήγησε.

Ακόμα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ισχυρίστηκε πως ήθελε να διασφαλίσει με κάθε τρόπο ότι η Κέιτ Μίντλετον ήταν έτοιμη και πρόθυμη να αποκτήσει έναν τέτοιο ρόλο, μπαίνοντας στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Σε καμία περίπτωση, δεν επιθυμούσε να επαναλάβει τα λάθη της οικογένειάς του.

Jenny.Gr
Getty Images/ @Joe Maher

Η πρόταση γάμου του πρίγκιπα Ουίλιαμ στην Κέιτ Μίντλετον το 2010

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε πρόταση γάμου στην Κέιτ Μίντλετον στις 20 Οκτωβρίου του 2010, μετά από οκτώ ή εννιά χρόνια σχέσης, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης στην Κένυα. Ένα καταφύγιο άγριων ζώων, 10.500 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ήταν η τοποθεσία της πρότασης γάμου. «Περάσαμε λίγο χρόνο μαζί και ένιωσα πως αυτή ήταν η καταλληλότερη στιγμή για την πρόταση γάμου. Η Κέιτ θεωρεί πως επρόκειτο για μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου. Είχα προγραμματίσει στο μυαλό μου τι θα πω», αποκάλυψε ο Ουίλιαμ.

Έξι μήνες μετά, στις 29 Απριλίου του 2011, επισημοποίησαν τη σχέση τους με έναν λαμπερό και παραμυθένιο γάμο. Σήμερα, παραμένουν μαζί και αγαπημένοι, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.