CELEBRITIES

Η Μπίλι Άιλις μίλησε στη Λάνα Ντελ Ρέι για χωρισμούς και την ανάγκη να φαίνεσαι κουλ, ακόμη κι αν βασανίζεσαι


JTeam

14 Ιουνίου 2024

Η Μπίλι Άιλις μίλησε στη Λάνα Ντελ Ρέι για χωρισμούς και την ανάγκη να φαίνεσαι κουλ, ακόμη κι αν βασανίζεσαι
Η Μπίλι Άιλις είπε ότι δεν την έχουν χωρίσει ποτέ. Ποιος θα μπορούσε να χωρίσει την Μπίλι Άιλις, βέβαια;

Η Μπίλι Άιλις έδωσε συνέντευξη στη Λάνα Ντελ Ρέι για χάρη του Interview Magazine, αντάλλαξαν κοπλιμέντα, μίλησαν για αγόρια, χωρισμούς, όρια, έρωτα –ήταν περισσότερο girl talk παρά συζήτηση που ηχογραφήθηκε.

«Δεν χρειάζεται καν να έχεις ανοιχτή την κάμερα», είπε η Λάνα. «Απλώς λέω ένα γεια». «Είμαι χαρούμενη όπως να ‘ναι. Μου αρέσει να βλέπω το πρόσωπό σου», της απάντησε.

Η κουβέντα ξεκίνησε από τον νέο δίσκο της Μπίλι Άιλις, ο οποίος είναι κάπως διαφορετικός απ’ όσα έχουμε συνηθίσει ως τώρα. Σε πολλά κομμάτια, αναφέρεται σε καταστάσεις που την πίεσαν, επειδή επέλεξε να δείξει χαλαρή αντί να εκφράσει τα συναισθήματά της. «Θα προτιμούσα να βασανιστώ μέσα μου, αλλά κάποιος να με περνάει για κουλ, παρά να με θεωρήσει υστερική και όντως να ανοιχτώ», δήλωσε. «Οπότε, σε πολλά τραγούδια αποτυπώνεται η συνειδητοποίηση πως ίσως και να έχω εμμονή με το να φαίνομαι απαθής».

«Φαίνομαι για άνθρωπος που δεν νοιάζεται. Νοιάζομαι για τους ανθρώπους και έχω αγάπη και πάθος μέσα μου, αλλά στις σχέσεις, με έχω πιάσει να μην εκφράζω ποτέ καμία ανάγκη μου. Ήταν ενδιαφέρον που το πρόσεξα, και αυτό πραγματεύονται οι στίχοι. Είναι λες και με μισώ που δεν με υπερασπίζομαι επειδή, αν το έκανα, κάποια πράγματα θα άλλαζαν. Αλλά πάντα είχα ένα θέμα με το να δείχνω αδύναμη».

Η Μπίλι Άιλις αισθάνεται ότι πάντα πρέπει να δίνει εξηγήσεις για όλα, επειδή είναι διάσημη. Κι ένα από τα πιο εξοργιστικά στοιχεία αυτής της κατάστασης, είναι πως «δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, ούτε να δικαιολογήσεις τις πράξεις σου». «Κι αυτή μου η ανάγκη να θέλω και να πρέπει να δώσω εξηγήσεις, έχει υπάρξει επιβλαβής για τη ζωή μου και τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου».

«Κάθε φορά που ξεπέρασα το σημείο της οργής και καταλήγω να δίνω τις εξηγήσεις μου, χειροτέρεψε η κατάσταση. Ως αποτέλεσμα, έλεγα από νωρίς πράγματα που δεν ένιωθα άνετα ούτε να τα ξέρω για τον εαυτό μου. Και ξαφνικά, τα δηλώνω δημόσια και όλοι λένε ότι έτσι είμαι. Και εγώ σκέφτομαι ότι με κάνετε να νιώθω λες και δεν μου επιτρέπεται να αλλάξω και να μεγαλώσω. Είναι τόσο τρομακτικό, όλα έχουν γραφτεί σε πέτρα», εξήγησε.

Όταν η συζήτηση προχώρησε στο κομμάτι των σχέσεων και των χωρισμών, η Άιλις αποκάλυψε ότι δεν την έχουν χωρίσει ποτέ. «Δεν θέλω να φανώ αγενής», ξεκίνησε. «Αλλά δεν με έχουν παρατήσει ποτέ και, επίσης, δεν με έχουν χωρίσει. Μόνο εγώ τους χωρίζω». Και συνέχισε εξηγώντας πως δεν πρέπει να αγιοποιούμε το «θύμα» του χωρισμού. «Δεν σημαίνει ότι ο άλλος είναι εντελώς αθώος. Σημαίνει ότι εγώ ήθελα να φύγω τρέχοντας. Ή ότι απλώς δεν ταιριάζαμε».

«Πιστεύω πως δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του να αποφασίζεις εσύ τον χωρισμό και του να σου ανακοινώνεται –προφανώς, το να σε χωρίζουν πονάει, ειδικά αν δεν το περιμένεις και ήθελες ένα μέλλον που σου παίρνουν από τα χέρια. Αλλά, ειλικρινά, ο πόνος του να ξέρεις ότι πρέπει να τελειώσεις κάτι με κάποιον που αγαπάς πραγματικά, είναι τρομερός».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.