CELEBRITIES

Σακίρα: «Είμαι λιγότερο εύθραυστη από ό,τι νόμιζα. Πάντα φοβόμουν πολύ τον πόνο»


JTeam

14 Ιουνίου 2024

Σακίρα: «Είμαι λιγότερο εύθραυστη από ό,τι νόμιζα. Πάντα φοβόμουν πολύ τον πόνο»
Rolling Stone/ MASON POOLE
Η Σακίρα, αυτήν τη στιγμή επικεντρώνεται απλώς στο να συνεχίσει να περνάει καλά

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «Rolling Stone» για το εξώφυλλο Ιουλίου- Αυγούστου 2024, η Σακίρα, δίνοντας με έμμεσο τρόπο τη δική της απάντηση στα διάφορα δημοσιεύματα που την ήθελαν τον τελευταίο χρόνο να είναι σε σχέση με διάφορους διάσημους άντρες.

«Δεν το σκέφτομαι αυτό.... Τι χώρο έχω για έναν άντρα αυτήν τη στιγμή;», ήταν μία από τις απαντήσεις που έδωσε, όταν ρωτήθηκε εάν κάνει dating με κάποιον. «Τι να σου πω, μου αρέσουν οι άντρες. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν θα έπρεπε να μου αρέσουν με όλα όσα μου έχουν συμβεί, αλλά φαντάσου πόσο μου αρέσουν οι άντρες που ακόμα μου αρέσουν. Ωστόσο, κάνοντας μια επίσημη σχέση, νομίζω ότι τα παιδιά μου θα πρέπει να είναι πολύ προετοιμασμένα γι' αυτό, και η συναισθηματική και ψυχολογική τους ευημερία είναι η προτεραιότητα», συνέχισε η Σακίρα στη συνέντευξή της.

Η Λατίνα σταρ, αυτήν τη στιγμή επικεντρώνεται απλώς στο να συνεχίσει να περνάει καλά και να βλέπει πού θα την οδηγήσει η καριέρα της. «Είμαι πολύ λιγότερο εύθραυστη από ό,τι νόμιζα. Πάντα φοβόμουν τόσο πολύ τον πόνο, γιατί πίστευα ότι δεν θα επιβίωνα», τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της. Ωστόσο, όπως είπε, μέσα από αυτή τη διαδικασία που πέρασε στο κομμάτι του γάμου της «έγινα πιο δυνατή από ό,τι νόμιζα ότι ήμουν. Έγινα ένα πιο ανεξάρτητο άτομο, ένα άτομο που δεν βασίζεται σε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό του και την αγέλη του».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μίλησε και για τα συναισθήματά της για τη μητρότητα. «Ποτέ δεν χρειάστηκε να βασιστώ τόσο πολύ στον εαυτό μου, όσο αγωνίζομαι για την επιβίωσή μου και την επιβίωση των παιδιών μου», σημείωσε. «Νομίζω ότι έχουν δει τη μητέρα τους να κλαίει. Νομίζω ότι την έχουν δει να γιορτάζει. Νομίζω ότι την έχουν δει να γελάει. Νομίζω ότι την έχουν δει να εργάζεται ακούραστα. Και αυτό είναι όλο: Θέλω να τους δείξω ότι η ζωή δεν είναι γραμμική. Δεν είναι όπως τη φαντάζονται οι άνθρωποι στις ταινίες. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θέλουμε και πρέπει να αντιμετωπίζουμε την απογοήτευση. Αυτό είναι μέρος της κατάστασης Γι' αυτό είμαστε εδώ», κατέληξε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.