CELEBRITIES

Το γλυκό που φτιάχνει η Τείλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι είναι από τα αγαπημένα μας - Βίντεο με τη συνταγή


JTeam

16 Ιουνίου 2024

Το γλυκό που φτιάχνει η Τείλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι είναι από τα αγαπημένα μας - Βίντεο με τη συνταγή
Splash by Ideal Image
Το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του και σου έχουμε την ωραιότερη συνταγή

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο ερωτευμένα και σούπερ ταιριαστά ζευγάρια που μας έρχονται κατευθείαν από την Παραμυθούπολη του Χόλιγουντ.

Οι δυο τους αν και είναι μαζί αρκετό καιρό, αποφεύγουν τις συχνές εμφανίσεις και προτιμούν να περνούν τον χρόνο τους μακριά από τα φώτα, κάνοντας μια σειρά από ήρεμα πράγματα που κάνουμε όλες μας, όπως το να παρακολουθούν σειρές, να πηγαίνουν βόλτες και να απολαμβάνουν το καλό φαγητό.

Πρόσφατα μάλιστα κατά τη διάρκεια δηλώσεων μετά το τέλος ενός minicamp των Chiefs, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Τράβις Τσέλσι τι απολαμβάνει να μαγειρεύει με τη σύντροφό του.

Jenny.Gr
Ezra Shaw / Getty Images

Ο ίδιος, αν και είπε ότι ήταν «μια καλή ερώτηση», αποφάσισε να μην του απαντήσει, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Σέβομαι την ερώτησή σου, αλλά θα κρατήσω την απάντηση για τον εαυτό μου. Επειδή απολαμβάνω απόλυτα το μαγείρεμα μαζί της, είναι κάτι που θα προτιμούσα να κρατήσω προσωπικό».

Παρόλα αυτά προχώρησε και σε μια αποκάλυψη που πολύ μας άρεσε. Ποια ήταν αυτή; Μα το γλυκό που συνηθίζει να του φτιάχνει. Πρόκειται για τα αγαπημένα ψωμάκια με κανέλλα -cinnamon buns- με το φανταστικό γλάσο που λιώνουν στο στόμα.

Η τραγουδίστρια μάλιστα έχει μοιραστεί και σχετική φωτογραφία με τη δημιούργια της τον Μάιο του 2020 στα social media, γράφοντας στη λεζάντα: «Όταν είσαι περήφανη για τα ψωμάκια σου, οπότε τα ανεβάζεις στο διαδίκτυο».

Δες το ποστ της με το αγαπημένο της γλυκό:

Αν θες τώρα να τα φτιάξεις κι εσύ, κανένα πρόβλημα. Σου βρήκαμε μια τέλεια συνταγή από τον Τζέιμι Όλιβερ.

Δες το βίντεο με τα υλικά και την εκτέλεση:

Μπορείς όμως να τα φτιάξεις και στο airf ryer, γρήγορα και εύκολα και να ξετρελάνεις τους αγαπημένους σου.

Για να δεις αναλυτικά τη συνταγή, κάνε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.