CELEBRITIES

Η Ταλούλα Γουίλις μιλά για την ψυχαναγκαστική διαταραχή της: «Θέλω να μοιραστώ τις νίκες μου»


JTeam

17 Ιουνίου 2024

Η Ταλούλα Γουίλις μιλά για την ψυχαναγκαστική διαταραχή της: «Θέλω να μοιραστώ τις νίκες μου»
SPLASH via Ideal Image
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ταλούλα Γουίλις μοιράζεται με τον κόσμο ένα θέμα σχετικό με την υγεία της

Μια inspirational δημοσίευση ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο IG η Ταλούλα Γουίλις, η κόρη τους Μπρους Γουίλις, μέσω της οποίας μίλησε για την ψυχαναγκαστική διαταραχή από την οποία πάσχει, η οποία ονομάζεται δερματιλλομανία. Η δερματιλλομανία (Skin-Picking Disorder), αποτελεί μια ψυχαναγκαστική διαταραχή στην οποία παρατηρείται μια έντονη επιθυμία του ατόμου να επέμβει στο δέρμα του και να προκαλέσει πληγές.

Η Ταλούλα, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με αυτισμό, ανέβασε ένα post με δύο φωτογραφίες «πριν» και «μετά» τη θεραπεία της. «Η θεραπεία δεν σημαίνει καθαρό δέρμα, και δεν σημαίνει ότι οι ενοχλητικές σκέψεις σταματούν να υφίστανται, και δεν σημαίνει ότι δεν θα το ξανακάνεις», τόνισε αρχικά στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

«Είναι μικρές νίκες. Υπάρχει μια τέτοια κοινότητα σε αυτόν τον αγώνα και θέλω τόσο πολύ να μοιραστώ τον τρόπο με τον οποίο πέτυχα τις νίκες μου και να βοηθήσω στη διάσωση όλων των γλυκών προσώπων του κόσμου!», συνέχισε.

Φυσικά, οι ακόλουθοί της, κατέκλυσαν την ανάρτησή της με αμέτρητα σχόλια ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό της. «Αγάπησε τον εαυτό σου κάθε λεπτό της κάθε ημέρας γιατί είσαι φοβερή», της έγραψε ένας χρήσης. «Σε συγχαίρω που βγήκες και το μοιράστηκες αυτό. Είσαι μια τόσο όμορφη ψυχή, τότε και τώρα. Τόσο περήφανη για σένα», έγραψε μια άλλη follower της Ταλούλα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ταλούλα Γουίλις μοιράζεται με τον κόσμο ένα θέμα σχετικό με την υγεία της. Πριν λίγο καιρό, είχε μοιραστεί δημοσίως τη διάγνωσή της με αυτισμό, μέσα από ένα γλυκό βίντεο με τον πατέρα της. «Το έμαθα αυτό το καλοκαίρι και άλλαξε τη ζωή μου», είχε πει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.