CELEBRITIES

Σελίν Ντιόν: Συγκινημένη στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της - Το δημόσιο ευχαριστώ στα παιδιά της


JTeam

18 Ιουνίου 2024

Σελίν Ντιόν: Συγκινημένη στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της - Το δημόσιο ευχαριστώ στα παιδιά της
Getty Images/Cindy Ord
Η Σελίν Ντιόν ευχαρίστησε τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της

Η μεγάλη ημέρα έφτασε για τη Σελίν Ντιόν, αφού το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με τίτλο «I Am: Celine Dion» έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη και η ίδια δεν θα γινόταν να μην δώσει το «παρών». Η τραγουδίστρια ήταν συγκινημένη, αλλά και υπερήφανη για το αποτέλεσμα, που περιγράφει τη ζωή της μέσα από τη δική της ματιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Σελίν Ντιόν ανέβηκε στη σκηνή για να μιλήσει σε όσους παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα και απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα. Η τραγουδίστρια - που έχει διαγνωστεί με μια σπάνια νευρολογική ασθένεια και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας - ευχαρίστησε δημόσια τον γιατρό της, αλλά και τα παιδιά της, που είναι πάντοτε στο πλάι της.

«Φυσικά, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την καθημερινή αγάπη και υποστήριξη από τα υπέροχα παιδιά μου», εξομολογήθηκε η Σελίν Ντιόν αναφερόμενη στον 23χρονο και στους 13χρονους δίδυμους γιους της. Η τραγουδίστρια τους έχει μεγάλη αδυναμία και καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας της αντλούσε δύναμη και ενέργεια από τη συναναστροφή μαζί τους.

«Η παρουσία σας στο ταξίδι μου ήταν ένα δώρο πέρα ​​από κάθε μέτρο. Η ατελείωτη αγάπη και η υποστήριξή σας για όλα τα ζητήματα με έχουν φορτίσει αυτή τη στιγμή», είπε η Σελίν Ντιόν αναφερόμενη στο κοινό και συνέχισε με δάκρυα στα μάτια: «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερή είμαι που έχω τους φίλους μου στη ζωή μου».

Τότε, ήταν που ο μεγαλύτερος γιος της σηκώθηκε και της έδωσε ένα χαρτομάντιλο προκειμένου να σκουπίσει τα μάτια της. «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που είστε μέρος του ταξιδιού μου. Αυτή η ταινία είναι η ερωτική μου επιστολή προς τον καθένα από εσάς», κατέληξε η Σελίν Ντιόν.

«Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω», ακούγεται να λέει η Σελίν Ντιόν στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, αναφερόμενη φυσικά στο σύνδρομο «Stiff Person» (Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου), με το οποίο διαγνώστηκε 17 χρόνια πριν, όπως αποκάλυψε πρόσφατα. Η τραγουδίστρια είχε καταφέρει να βρει τον τρόπο να το διαχειρίζεται, όμως τα τελευταία χρόνια έγινε εντονότερο και χρειάστηκε να αφιερώσει όλη την προσοχή της εκεί για να το θέσει εντός ελέγχου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.