CELEBRITIES

Σάνεν Ντόχερτι: «Η ασθένεια του πατέρα μου επηρέασε τις επιλογές μου στους άνδρες»


JTeam

18 Ιουνίου 2024

Σάνεν Ντόχερτι: «Η ασθένεια του πατέρα μου επηρέασε τις επιλογές μου στους άνδρες»
Splash by Ideal Image
Η Σάνεν Ντόχερτι έκανε μια προσωπική ενδοσκόπηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα

Η Σάνεν Ντόχερτι ανέτρεξε στο παρελθόν και αναφέρθηκε στις σχέσεις της με το άλλο φύλο, επισημαίνοντας πως τα προβλήματα υγείας του πατέρα της και η αγωνία να μην του συμβεί κάτι κακό, επηρέασαν τις επιλογές της.

Στο νέο επεισόδιο του podcast της με τίτλο «Let's Be Clear», η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση της με τον πατέρα της και το πώς άθελά του την έκανε να σκέφτεται με συγκεκριμένο τρόπο για τις επιλογές της στους άνδρες.

«Νομίζω πως βλέποντάς τον να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο, ένιωθα συνεχώς έναν φόβο για το αν θα είναι αυτή η τελευταία φορά που θα τον δω. Θα πεθάνει; Δεν θα βγει από το νοσοκομείο; Αυτή η αβεβαιότητα προκάλεσε ένα αίσθημα εγκατάλειψης», εξομολογείται η Σάνεν Ντόχερτι στο podcast της.

Και συμπλήρωσε, εξηγώντας περαιτέρω τη σκέψη της: «Δεν είναι ότι εκείνος μου το προκαλούσε. Το προκαλούσα εγώ στον εαυτό μου, επειδή φοβόμουν τόσο πολύ ότι ο πιο σημαντικός άντρας στη ζωή μου δεν επρόκειτο να είναι εκεί κι ότι υπήρχαν κομμάτια του εαυτού μου που έκλεισαν, καθώς μεγάλωνα. Και νομίζω ότι επέλεξα άντρες που δεν ήταν σαν τον μπαμπά μου, που δεν ήταν τόσο ευγενικοί και τόσο υπέροχοι».

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Θέλοντας να γίνει συγκεκριμένη, η Σάνεν Ντόχερτι εξήγησε πως αυτό το αίσθημα της εγκατάλειψης που ένιωθε την ώθησε στο να επιλέγει για σοβαρούς δεσμούς άντρες, οι οποίοι ακόμα κι αν τη χώριζαν, θα μπορούσε να το διαχειριστεί και δεν θα ένιωθε την καρδιά της να ραγίζει. Ειδικότερα, είπε:

«Επέλεξα άνδρες που δεν θα ράγιζαν απαραίτητα την καρδιά μου, αν με χώριζαν και με άφηναν. Θα μπορούσα να επιβιώσω, θα ήμουν εντάξει και πιθανότητα θα προχωρούσα παρακάτω πολύ γρήγορα. Υπάρχουν μόνο λίγοι που ήταν σημαντικοί για εμένα και ξέρουν ποιοι είναι».

Ο πατέρας της Σάνεν Ντόχερτι υπέφερε από διάφορα προβλήματα, με την κατάσταση της υγείας του να είναι επιβαρυμένη και συχνά να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο. Το 2010 «έφυγε» από τη ζωή, βυθίζοντάς τη στη θλίψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.