CELEBRITIES

5 κάπως juicy (αλλά αχρείαστες) πληροφορίες για τους Μπέκαμ, από το νέο βιβλίο για τη ζωή τους


JTeam

18 Ιουνίου 2024

5 κάπως juicy (αλλά αχρείαστες) πληροφορίες για τους Μπέκαμ, από το νέο βιβλίο για τη ζωή τους
Instagram
Ίσως η ταινία «Καν'το όπως ο Μπέκαμ» να μην είναι ό,τι πιο επίκαιρο

Αν έπιανες στα χέρια σου βιβλίο με τίτλο The House of Beckham (Ο Οίκος των Μπέκαμ), τι θα περίμενες να διαβάσεις; Κάτι για κάποια παλιά οικογένεια που τυχαίνει να έχει το ίδιο επώνυμο με τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια; Κάτι για τους προγόνους του Ντέιβιντ; Ή κουτσομπολιά για τους Μπέκαμ που ξέρεις και αγάπησες;

Ο Τομ Μπάουερ, έγραψε το τελευταίο. Και σίγουρα δεν πήρε το «ΟΚ» από την Posh Spice και τον Becks. Κάνει λόγο για τσιγκουνιά, απαράδεκτο sexting, σκάνδαλα –και για τι δεν κάνει λόγο. Και παρακάτω, θα βρεις 5 αχρείαστες αλλά κάπως juicy πληροφορίες για το ζευγάρι της καρδιάς μας.

Η Βικτόρια ήταν ο λόγος που ο Ντέιβιντ δεν είχε κέφι στο Γκλάστονμπερι

Στο Γκλάστονμπερι του 2017, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το ζούσε σαν σωστός Βρετανός σελέμπριτι –δηλαδή έπινε αλκοόλ σε ένα VIP κλαμπ. Ανέβασε κατά λάθος φωτογραφία με κάποια άγνωστη γυναίκα, αργότερα την έσβησε, περνούσε τέλεια –μέχρι που ήρθε η σύζυγός του.

«Δεν υπήρχε πρόβλημα μέχρι που προσγειώθηκε εκείνη», είπε μία πηγή στον συγγραφέα, εννοώντας τη Βικτόρια, που αφήχθη με ελικόπτερο. Έξαλλη που ο Ντέιβιντ της έκανε γκόστινγκ για δύο μέρες, πήγε έτοιμη για τσακωμό και, πράγματι, έκανε πανικό. Έμεινε πίσω ο γιος τους, ο Μπρούκλιν, για να μαζέψει τα σπασμένα.

Οι Μπέκαμ είναι τσιγκούνηδες

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο λόγος που η Ρεμπέκα Λους, η baby sitter που αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή παρότι εκείνος ήταν παντρεμένος, μίλησε για τον «παράνομο» δεσμό τους, είναι πως εκείνος αρνήθηκε να δώσει tip σε σερβιτόρα στη Μαδρίτη.

Σε άλλα σημεία, αναφέρει ότι η Βικτόρια χρέωσε μέχρι και πατατάκια στο εξοδολόγιο παό φωτογράφιση για το Marks&Spencer, γκρίνιαξε σε υπάλληλο που έδωσε τα δικά της στοιχεία για διαδρομή ταξί που κόστισε 8 λίρες και ο Ντέιβιντ χρέωνε ποτά σε φιλανθρωπική εκδήλωση της Unicef. Επίσης, υπάρχουν στοιχεία πως ο αθλητής είναι ειδικός στη φοροδιαφυγή.

Το ναζιστικό T-Shirt

Το βιβλίο αναφέρει πως η Βικτόρια είχε ζητήσει από τον Μάικλ Σίλβερ να φτιάξει τζιν τόσο στενά που σχεδόν κανείς δεν θα μπορούσε να φορέσει –προφανώς κατέληξαν απούλητα σε αποθήκη. Υπενθυμίζει, επίσης, ότι ο Νέιβιντ έχει βγει έξω με μπλουζάκι με στάμπα το πρόσωπο του Άντολφ Άιχμαν, του Ναζί αξιωματικού που έπαιξε σημαντικό ρόλο στις θηριωδίες του Ολοκαυτώματος.

Οι Μπέκαμ δεν είναι και οι πιο ταλαντούχοι ηθοποιοί του κόσμου

Παρότι ο Ντέιβιντ ήθελε πολύ να παίξει σε ταινία του Γκάι Ρίτσι, απ’ όσα έχουμε δει σε διαφημίσεις, ίσως και να είναι καλύτερο που έμεινε εκτός. Εργαζόμενος στο σετ της διαφήμισης για την κρέμα Brylcreem, είπε πως «σοκαριστήκαμε με τη φωνή του». «Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε λήψη», πρόσθεσε. Δυσκολευόταν μέχρι και να βάλει γκολ, για τις ανάγκες του βίντεο. Εντωμεταξύ, πληρώθηκε 200 χιλιάδες λίρες.

Όσο για τη Βικτόρια, όταν διαφήμιζε τα Walkers Crisps, δεν ήθελε να φάει τα πατατάκια. Επιπλέον, επέμενε ότι το μοντέλο που ντούμπλαρε τα πόδια της, δεν της έμοιαζε καθόλου.

Ο Ντέιβιντ κάνει πολύ κακό σέξτινγκ

Σύμφωνα με τον Μπάουερ, όταν ο Μπέκαμ ήταν στο γραφείο του μάνατζέρ του στο Λονδίνο, «κοιτούσε τις γυναίκες λες και τους έβαζε βαθμό. Κάποιες ήθελαν να τραβήξουν την προσοχή του. Άλλες, τον αποκαλούσαν αηδιαστικό. Μία από εκείνες, μάλιστα, η Σάρα Μάρκμπερκ, έδειξε μηνύματα που της είχε στείλει. Της έλεγε πως φανταζόταν να την παίρνει από τον δρόμο, σαν σεξεργάτρια, όπως ο Ρίτσαρντ Γκιρ στο Pretty Woman. Λέγεται πως η Βικτόρια του έριξε γροθιά στο πρόσωπο, εξαιτίας των πολλών φημών περί εξωσυζυγικών του σχέσεων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.