CELEBRITIES

House of the Dragon: Η Ολίβια Κουκ λέει ότι γύρισε «ζωώδη ερωτική σκηνή» που τελικά «κόπηκε»


JTeam

19 Ιουνίου 2024

House of the Dragon: Η Ολίβια Κουκ λέει ότι γύρισε «ζωώδη ερωτική σκηνή» που τελικά «κόπηκε»
Η ηθοποιός, πάντως, διασκέδασε στα γυρίσματα

Η Ολίβια Κουκ, δηλαδή η Άλισεντ του House of the Dragon, έδωσε συνέντευξη στο Elle και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σειρά, η δεύτερη σεζόν της οποίας μόλις ξεκίνησε και τη φορά που χαμογέλασε στη σκέψη του θανάτου (ήταν 21, έκανε skydiving για τα γενέθλιά της και, όταν έβγαλε το κεφάλι από την πόρτα του αεροσκάφους για να πηδήξει με το αλεξίπτωτο, ένιωσε απίστευτη ηρεμία και αποδέχθηκε ότι θα πεθάνει –τελικά, όλα πήγαν καλά). Μίλησε, επίσης, για μία ερωτική σκηνή που πολύ της άρεσε, αλλά την έκοψαν από το επεισόδιο.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του HBO δήλωσε πως γύρισε μία «ζωώδη» σκηνή σεξ.

«Ήταν ζόρικη. Δεν ήταν όμορφη, και αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό», είπε. «Νομίζω πως ο Ράιαν (Κόνταλ, ο showrunner) είπε πως δεν θα μας πρόσφερε και κάτι παραπάνω για τους χαρακτήρες, με το οποίο κάπως διαφωνώ, αλλά δεν πειράζει. Δικό του είναι το show».

Τώρα, ακολουθούν spoilers

Στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του House of The Dragon, η Άλισεντ (Ολίβια Κουκ) μοιράζεται μία σκηνή πάθους με τον Κρίστον Κόουλ (Φαμπιέν Φράνκελ). Βασικά, εκείνος την ευχαριστεί, εκείνη απλώς απολαμβάνει. Η ηθοποιός, τώρα, λέει ότι περίμενε να συμμετέχει σε περισσότερο αντίστοιχο περιεχόμενο.

«Πίστευα ότι θα ήταν πολύ παραπάνω, και ανακουφίστηκα που, όταν είναι για εμένα, δείχνει την Άλισεντ να περνάει καλά, πράγμα καταπληκτικό, και δεν γίνεται χωρίς λόγο. Είναι σαν να διηγούμαστε μία ιστορία».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.