CELEBRITIES

Σερένα Γουίλιαμς: «Το να μπορώ να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου, είναι κάτι με το οποίο πάλευα πάντα»


JTeam

20 Ιουνίου 2024

Σερένα Γουίλιαμς: «Το να μπορώ να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου, είναι κάτι με το οποίο πάλευα πάντα»
Getty Images
Η Σερένα Γουίλιαμς μας υπενθυμίζει την αξία της αυτοφροντίδας. Και την ευχαριστούμε

Η Σερένα Γουίλιαμς, πριν μερικούς μήνες έφερε στη ζωή τη δεύτερη κόρη της, Αντίρα Ρίβερ. Κατά καιρούς, μοιράζεται με τους followers της τρυφερά βίντεο και φωτογραφίες μαζί της, αλλά και post όπου μας δείχνει πως το να αγαπάς, να «αγκαλιάζεις» και να φροντίζεις το σώμα σου, είναι κάτι παραπάνω από ζωτικής σημασίας.

Η αυτοφροντίδα, είναι και πρέπει να είναι, η πιο σημαντική μας προτεραιότητα, γιατί το σώμα μας είναι πάντα εδώ για να μας στηρίζει σε όλα. Η Σερένα Γουίλιαμς, λοιπόν, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει να κάνει μια θεραπεία σπα, για τα σημάδια της κοιλιάς της, μετά την εγκυμοσύνη. «Το να μπορώ να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, είναι κάτι με το οποίο πάλευα πάντα», έγραψε στη λεζάντα. «Επιτέλους, είμαι εντάξει με το να περνάω μία ώρα (κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού ύπνου) μακριά από τα παιδιά μου και τη δουλειά μου, για να κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Πάντα νιώθω ενοχές που τα αφήνω, αλλά πρέπει να θυμάμαι ότι το να φροντίζω τον εαυτό μου, θα με βοηθήσει μόνο να τα φροντίζω καλύτερα».

Μιλώντας για τη νέα θεραπεία την οποία ακολουθεί, η Σερένα Γουίλιαμς εξήγησε: «Στο τελευταίο μου ταξίδι στο Παρίσι, μια κοπέλα μου έκανε δώρο ένα σπα. Ξέρει ότι μετά από 2 μωρά, έχω αποδεχτεί την ύπαρξη της κοιλιάς μου. Έπρεπε να δημοσιεύσω αυτό το βίντεο που τράβηξε. Τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά. Βλέπω πρόοδο με το δέρμα μου να επανέρχεται στο φυσιολογικό και την αυτοπεποίθησή μου να επανέρχεται. Ακούστε, το σώμα μου δεν θα είναι ποτέ το ίδιο, αλλά ούτε εγώ θα είμαι, επειδή έχω 2 καταπληκτικές ηλιαχτίδες στη ζωή μου».

«Θα αγαπώ πάντα τα σημάδια της γέννας μου, αλλά ήθελα να ευχαριστήσω τη φίλη μου Mia και τη Nat που μου έδωσαν να καταλάβω ότι είναι εντάξει να παίρνω χρόνο για τον εαυτό μου, μακριά από τη δουλειά και τα παιδιά», συνέχισε η ίδια και κατέληξε γράφοντας: «Θα ήθελα πολύ να ακούσω κάτι που κάνετε για την αυτοφροντίδα σας ή αν δυσκολεύεστε να φροντίσετε τον εαυτό σας». Αυτή η ειλικρινής και inspirational ανάρτηση, μπορεί να δώσει έμπνευση σε κάθε άνθρωπο σε αυτόν τον κόσμο να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του. Γιατί, φροντίζοντας εμάς τους ίδιους, μπορούμε να φροντίσουμε καλύτερα και τους ανθρώπους μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.