CELEBRITIES

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο συγκινητικός τρόπος που στάθηκε στην Κέιτ Μίντλετον, μετά τη διάγνωση με καρκίνο


JTeam

21 Ιουνίου 2024

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο συγκινητικός τρόπος που στάθηκε στην Κέιτ Μίντλετον, μετά τη διάγνωση με καρκίνο
Getty Images/Joe Maher
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό της Κέιτ Μίντλετον

Η διάγνωση Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο έφερε τα πάνω - κάτω στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη ανατράπηκε κάθε δεδομένο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη στο νοσοκομείο στις 17 Ιανουαρίου, προκειμένου να υποβληθεί σε μια «σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα», όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού.

Κι ενώ τα δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία της ήταν αμέτρητα, η Κέιτ Μίντλετον πήρε την απόφαση να δώσει ένα τέλος στη φημολογία στις 22 Μαρτίου, ανακοινώνοντας πως διαγνώστηκε με καρκίνο και θα ξεκινήσει θεραπείες για να τον αντιμετωπίσει. Η ίδια αποστασιοποιήθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και αφοσιώθηκε στη θεραπεία της, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Λούης.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Πώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στήριξε την Κέιτ Μίντλετον στον καρκίνο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν από την αρχή στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη ζωή της. Ο ίδιος επηρεάστηκε πολύ ψυχολογικά από τη διάγνωση της συζύγου του, όμως δεν επέτρεψε στα αρνητικά συναισθήματα να τον κυριεύσουν, έτσι ώστε να έχει τη δύναμη να στηρίξει την Κέιτ Μίντλετον σε αυτή τη μάχη.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προέβη σε ριζικές αλλαγές στο επαγγελματικό πρόγραμμά του, προκειμένου να βρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερο στο παλάτι μαζί με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους. Ειδικότερα, έδινε το «παρών» μόνο στις επίσημες εκδηλώσεις, εκεί που υπήρχε σημαντικός λόγος, ενώ απέφευγε τις περιοδείες. Η οικογένειά του και ιδίως η σύζυγός του μπήκαν σε πρώτη προτεραιότητα και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να διασφαλίσει την ψυχική ηρεμία τους.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, η σοβαρή περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον ένωσε πολύ το ζευγάρι, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση του. Στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του, μετά την ανακοίνωση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει καρκίνο, έδειχναν αγαπημένοι και χαρούμενοι.

«Γνωρίζουμε ότι ο βασιλιάς και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν περάσει μαζί αυτό το ταξίδι του καρκίνου, υποστήριζαν ο ένας τον άλλον στα παρασκήνια. Αυτή είναι η απόλυτη ένδειξη υποστήριξης», ανέφερε δημοσιογράφος του NBC News που ασχολείται με τη βασιλική οικογένεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.