CELEBRITIES

Όπρα Γουίνφρεϊ: «Πριν 25 χρόνια, ήταν απλώς αποδεκτό το να κοροϊδεύεις το βάρος κάποιου»


JTeam

26 Ιουνίου 2024

Όπρα Γουίνφρεϊ: «Πριν 25 χρόνια, ήταν απλώς αποδεκτό το να κοροϊδεύεις το βάρος κάποιου»
Η Όπρα Γουίνφρεϊ εκμυστηρεύτηκε πως στο παρελθόν δεν πήγε σε χριστουγεννιάτικο πάρτι γιατί ένιωθε «πολύ χοντρή για να εμφανιστεί»

«Ένιωθα βαθιά ντροπή με όσα έλεγε ο κόσμος. Επί 25 χρόνια, το να κοροϊδεύουμε τα κιλά μου ήταν εθνικό άθλημα», είχε δηλώσει μερικούς μήνες πριν η Όπρα Γουίνφρεϊ, μιλώντας στην εκπομπή της για τη «δημόσια ταπείνωση» που αντιμετώπιζε για δεκαετίες σχετικά με το βάρος της. Τώρα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «The Jamie Kern Lima Show», επανήλθε στη συζήτηση για την εξωτερική της εμφάνιση, καθώς εκμυστηρεύτηκε πως στο παρελθόν δεν πήγε σε χριστουγεννιάτικο πάρτι γιατί ένιωθε «πολύ χοντρή για να εμφανιστεί».

Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε μια αναδρομή πίσω στο 1988, όταν ο Ντον Τζόνσον την κάλεσε σε ένα πάρτι, αλλά εκείνη επέλεξε να μην παρευρεθεί. «Πριν 25 χρόνια, απλώς ήταν αποδεκτό το ότι μπορούσες να κοροϊδέψεις το βάρος μου», συνέχισε στη συνέντευξή της. Όπως είπε, «η πρόσκληση για το πάρτι, ήρθε ακριβώς την ώρα που έπαιρνε πίσω τα κιλά τα οποία είχε χάσει ακολουθώντας μια δίαιτα με υγρά» και ένιωθε «πολύ χοντρή για να πάει και να συναναστραφεί με άλλο κόσμο».

Μιλώντας για τα αρνητικά συναισθήματά της σχετικά με τον τρόπο που ο κόσμος σχολίαζε το βάρος της, η Όπρα Γουίνφρεϊ θυμήθηκε μία από τις πιο οδυνηρές στιγμές, στο «In Living Color» . Μετά από αυτό, ο παρουσιαστής της εκπομπής προέτρεψε τον κόσμο να «σταματήσει να ντροπιάζει» τις συζητήσεις γύρω από το βάρος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.