CELEBRITIES

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέα σελίδα στη σχέση με τους γιους της - «Υπήρξε επικοινωνία, είναι μεγάλο βήμα»


JTeam

26 Ιουνίου 2024

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέα σελίδα στη σχέση με τους γιους της - «Υπήρξε επικοινωνία, είναι μεγάλο βήμα»
Getty Images/Frazer Harrison/BBMA2016
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήρθε σε επαφή με τους δύο γιους της, μετά από καιρό

Μία νέα σελίδα στη σχέση της με τους δύο γιου της, Σον και Τζέιντεν, φαίνεται πως έχει γυρίσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αφήνοντας στο παρελθόν τις άσχημες στιγμές τους. Η pop star, μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τον πατέρα της και την αποδέσμευσή της, θέλησε να αποκαταστήσει τη σχέση με τους γιου της, οι οποίοι μεγαλώνουν με τον μπαμπά τους, Κέβιν Φέντερλαϊν.

Από πέρυσι, ο 18χρονος Σιν και ο 17χρονος Τζέιντεν ζουν στη Χαβάη μαζί με τον πατέρα τους, γεγονός που συνέβη με τη συγκατάθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Μπορεί στο παρελθόν η τραγουδίστρια να είχε έρθει σε ρήξη με τα παιδιά της και εκείνα να μην επιθυμούσαν να περνούν χρόνο μαζί της, όμως όλα δείχνουν πως πλέον και οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να προχωρήσουν παρακάτω.

«Οι σχέσεις είναι περίπλοκες και για ό,τι συμβαίνει απαιτείται μια διαδικασία. Αυτή η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ίσως και να μην έχει αρχίσει», υποστήριξε από την πλευρά του ο δικηγόρος του Κέβιν Φέντερλαϊν. Και συμπλήρωσε: «Τα αγόρια είδαν τη μαμά τους να είναι καλά και ήθελαν να μιλήσουν μαζί της. Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσά τους και αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί να βρίσκεται στο προσκήνιο και γενικότερα να απασχολεί τα μέσα, όμως σχεδόν ποτέ δεν μιλάει για τα παιδιά της. Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να προστατέψει αυτό το κομμάτι από τη δημοσιότητα και να σεβαστεί τις επιθυμίες τους. Σε μια ανάρτησή της το 2021, η ίδια είχε κάνει μια σπάνια αναφορά στα παιδιά της, τα οποία τότε βρισκόντουσαν στην «καρδιά» της εφηβείας.

«Είναι τόσο γλυκόπικρο να τους βλέπω να μεγαλώνουν; Γιατί δεν μπορούν να μείνουν για πάντα μωρά; Θα είναι για πάντα δικοί μου. Είναι τρελό πώς κυλάει ο χρόνος. Τα αγόρια μου μεγάλωσαν. Είναι πολύ δύσκολο για μια μαμά να βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν. Και οι δύο είναι πολύ ευγενικοί, κάτι πρέπει να έχω κάνει κι εγώ σωστά», είχε γράψει η τραγουδίστρια.

Πλέον, φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει υπέρ της, αφού ο δρόμος για να έρθει πάλι κοντά στους γιους της έχει ανοίξει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.