CELEBRITIES

Η Λίζα Κούντροου ξαναβλέπει τα «Φιλαράκια» για τον Μάθιου Πέρι – «Θέλω να θυμάμαι πόσο αστείος ήταν»


JTeam

28 Ιουνίου 2024

Η Λίζα Κούντροου ξαναβλέπει τα «Φιλαράκια» για τον Μάθιου Πέρι – «Θέλω να θυμάμαι πόσο αστείος ήταν»
@friends/instagram
Έτσι κρατάει ζωντανή τη μνήμη του Μάθιου Πέρι

Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο. Κι αν και η Λίζα Κούντροου, η αγαπημένη ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» έχει αναφερθεί λίγες φορές στον θάνατό του, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «The Hollywood Reporter», μίλησε πολύ συγκινητικά για την απώλεια του φίλου της.

Η ίδια, εκμυστηρεύτηκε πως ενώ για χρόνια δεν παρακολουθούσε τα «Φιλαράκια», καθώς θεωρούσε ντροπιαστικό το να βλέπει τον εαυτό της, τώρα αποκάλυψε πως ξεκίνησε να βλέπει τη σειρά για τον Μάθιου Πέρι. «Ειλικρινά δεν ήμουν σε θέση να τα δω, επειδή είναι πολύ ντροπιαστικό το να βλέπεις τον εαυτό σου. Αλλά αν το κάνω για τον Μάθιου, τότε είναι εντάξει. Και έτσι, χαίρομαι με το πόσο αστείος ήταν – και αυτό είναι που θέλω να θυμάμαι από εκείνον», σημείωσε.

«Γελάω δυνατά όταν βλέπω τη σειρά. Μένω έκπληκτη από την Κόρτνεϊ Κοξ. Μένω έκπληκτη από την Τζένιφερ Άνιστον. Ο Μάθιου, προφανώς, είναι απλά μοναδικά ξεκαρδιστικός. Κανείς δεν γνώριζε αυτόν τον ρυθμό ή τον κωμικό ρυθμό πριν από αυτόν. Ο Ματ Λε Μπλανκ είναι ξεκαρδιστικός. Και ο Ντέιβιντ Σουίμερ επίσης. Μερικές φορές, γελάω ακόμα και με αυτά που έχω κάνει εγώ» ανέφερε η ηθοποιός.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι βρίσκει «ενοχλητικό» το να βλέπει τον εαυτό της και αστειεύτηκε ότι εάν κάποιος τη βλέπει να την παρακολουθεί, δεν αισθάνεται άνετα. «Στο σπίτι, αν κάποιος περπατήσει στο δωμάτιο και παρακολουθώ τα "Φιλαράκια", αυτό είναι κάτι φρικτό, έτσι δεν είναι;» συνέχισε.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Λίζα Κούντροου τόνισε: «Απλά γελάς όλη μέρα, βασικά, ανάμεσα στις σκηνές, γιατί αυτοί είναι αστείοι άνθρωποι. Και ειδικά κάποιος σαν τον Μάθιου Πέρι, που σκεφτόταν: πόσο μπορώ να σας κάνω να γελάτε κάθε μέρα;» θυμάται η Λίζα Κούντροου. Κλείνοντας, η Λίζα Κούντροου πιστεύει ότι ο κόσμος θυμάται τον Μάθιου, όπως θα ήθελε να τον θυμούνται. «Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει ήδη», εξήγησε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.