CELEBRITIES

Ο Κρις Πρατ και η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ περιμένουν το τρίτο τους παιδί


JTeam

29 Ιουνίου 2024

Ο Κρις Πρατ και η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ περιμένουν το τρίτο τους παιδί
Instagram
Το ζευγάρι, όπως είναι λογικό και επόμενο, πετάει στα σύννεφα

Ο Κρις Πρατ και η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της Παραμυθούπολης του Χόλιγουντ περνούν αυτό το διάστημα μια από τις ωραιότερες στιγμές τους.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η είδηση που κυκλοφόρησε μόλις από το People και αφορά στο τρίτο τους παιδί που σε λίγο καιρό θα το καλωσορίσουν στον κόσμο.

Οι δυο τους που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά το 2019, δεν έχουν επιβεβαιώσει δημόσια τα νέα, όμως σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους ισχύει 1000%.

Ο ηθοποιός και η κόρη του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχουν μια 3χρονη κόρη, τη Λάιλα Μαρία και μια κόρη 2 χρονών, την Ελοΐζ Κριστίνα. Ο Κρις Πρατ έχει επίσης έναν 11χρονο γιο, τον Τζακ, με την πρώην σύζυγό του, Άννα Φάρις.

Η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ πάντως το 2022, σε συνέντευξή της στο Us Weekly είχε δηλώσε πως είναι ανοιχτή στο να κάνει περισσότερα παιδιά.

«Προέρχομαι από μεγάλη οικογένεια, οπότε μου αρέσει η ιδέα να έχω πολλά παιδιά γύρω μου και μια μεγάλη οικογένεια. Ό, τι έχει ο Θεός στο σχέδιό του για εμάς, αυτό θα κάνουμε».

Όσα η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ είχε γράψει για τη μητρότητα

Σε ένα κείμενό της που είχε γράψει το 2021 για την ιστοσελίδα της μητέρας της, Μαρία Σίβερ, είχε αναφερθεί στη μητρότητα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Όταν έγινα μητέρα, ένιωσα ότι όλα στη ζωή μου με είχαν οδηγήσει ακριβώς σε εκείνο το μωρό που βρέθηκε στο στήθος μου και ήταν τέλειο. Η έναρξη αυτού του νέου κεφαλαίου της μητρότητας επέτρεψε μια νέα άνθιση ενός μέρους της σχέσης μου με τη δική μου μητέρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.