CELEBRITIES

Η Μπιάνκα Σένσορι απαντά στην κατηγορία εις βάρος της - «Το πιο τραγικό ψέμα που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς»


JTeam

2 Ιουλίου 2024

Η Μπιάνκα Σένσορι απαντά στην κατηγορία εις βάρος της - «Το πιο τραγικό ψέμα που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς»
Splash by Ideal Image
Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ δίνει τη δική της απάντηση στην κατηγορία ότι μοιράστηκε πορνογραφικό υλικό

Μετά τον Κάνιε Γουέστ και το όνομα της Μπιάνκα Σένσορι βρέθηκε στα δικαστικά έγγραφα. Συγκεκριμένα, υπάλληλος του ράπερ ισχυρίστηκε πως το μοντέλο του έστειλε πορνογραφικό περιεχόμενο, το οποίο ήταν προσβάσιμο σε ανηλίκους. Να σημειωθεί, πως ο Κάνιε Γουέστ φτιάχνει μια εφαρμογή με πορνό περιεχόμενο και απ’ ότι φαίνεται η σύζυγός του τον βοηθάει.

Σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα μετά τη δημοσιοποίηση της εν λόγω είδησης, πρώην συνεργάτης του Κάνιε Γουέστ, μίλησε στο «Page Six» και διέψευσε τα λεγόμενα του υπαλλήλου της εταιρείας, ενώ υπερασπίστηκε τη Μπιάνκα Σένσορι. «Έχω την εξουσιοδότηση της Μπιάνκα να τονίσω πως οποιοσδήποτε ισχυρισμός ότι έδειξε πορνογραφικό υλικό σε ανηλίκους είναι αηδιαστικός, προσβλητικός, αποκρουστικός και εντελώς ψευδής», ήταν η απάντηση που δόθηκε.

Παράλληλα, η πλευρά της Μπιάνκα Σένσορι υποστήριξε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν εργάστηκε ποτέ στην εταιρεία του Κάνιε Γουέστ και πως ο λόγος που έβγαλε στη δημοσιότητα αυτόν τον ισχυρισμό είναι επειδή χρειάζεται προσοχή. «Είναι το πιο τραγικό ψέμα που θα μπορούσε να φανταστεί», σχολίασε.

Η Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σένσορι κατηγορούνται ότι δεν προστάτεψαν τα ανήλικα παιδιά που εργάζονται για την εφαρμογή πορνό του τράπερ από το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Παράλληλα, ο Κάνιε Γουέστ και ο πρώην συνεργάτης του, Μίλο Γιαννόπουλος, έχουν κατηγορηθεί επειδή δεν τήρησαν την οικονομική συμφωνία με τους υπαλλήλους της εταιρείας - ανάμεσά τους και ανήλικοι - ενώ την ίδια στιγμή τους ζητούσαν να δουλέψουν παραπάνω χωρίς να πληρώνονται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.