CELEBRITIES

Ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ γιορτάζει έναν χρόνο νηφαλιότητας: «Ένα ευχαριστώ που μου έσωσαν τη ζωή»


JTeam

3 Ιουλίου 2024

Ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ γιορτάζει έναν χρόνο νηφαλιότητας: «Ένα ευχαριστώ που μου έσωσαν τη ζωή»
Splash by Ideal Image
Ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ συμπλήρωσε έναν χρόνο χωρίς αλκοόλ και νιώθει υπερήφανος

Ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ τους τελευταίους μήνες έχει βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού λόγω της προσωπικής ζωής του και συγκεκριμένα λόγω του διαζυγίου του από την Τόρι Σπέλινγκ, μετά από 17 χρόνια γάμου - 18 κοινής πορείας - και την απόκτηση πέντε παιδιών.

Κι ενώ ο ίδιος έχει προχωρήσει παρακάτω, γυρνώντας σελίδα στην προσωπική ζωή του, θέλησε να μοιραστεί δημόσια τη χαρά του για ένα σημαντικό επίτευγμα που, όμως, δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά του. Ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ κατάφερε να νικήσει τον εθισμό του στο αλκοόλ, ξεπερνώντας αυτό το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε για καιρό και να παραμείνει νηφάλιος για κάτι παραπάνω από έναν χρόνο.

Συμπληρώνοντας, λοιπόν, έναν χρόνο απεξάρτησης, έκανε μια σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο IG, μη κρύβοντας τη χαρά και την υπερηφάνεια του, που κατάφερε να βγει νικητής σε αυτή την αναμέτρηση με τον εαυτό του και το αλκοόλ. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον ακριβή χρόνο που είναι νηφάλιος - έναν χρόνο και σχεδόν τρεις μήνες - ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ ευχαρίστησε τους ανθρώπους στο κέντρο απεξάρτησης που τον βοήθησαν:

«Η περασμένη εβδομάδα ήταν μια απίστευτη εβδομάδα αγάπης, αγκαλιάς και ανάρρωσης. Ευχαριστώ όλους στην κοινότητα για τον εορτασμό του ενός χρόνου μου. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ που μου έσωσαν τη ζωή. Αν παλεύετε με τον εθισμό, απλά παραδοθείτε και ζητήστε βοήθεια. Είμαστε εδώ και σας περιμένουμε, για να σας αγαπήσουμε, μέχρι να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Μια όμορφη ζωή σας περιμένει. Απλά απλώστε το χέρι σας».

Ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του στο αλκοόλ, αναφέροντας πως ενώ στην αρχή ένιωθε πολύ καλά, σιγά - σιγά άρχισε να κλείνεται στον εαυτό του και να απομονώνεται. Με την πάροδο του χρόνου, ξέφυγε, χάνοντας τον έλεγχο, αφού - όπως είχε δηλώσει στη Daily Mail - κατέληγε κάθε βράδυ να πίνει τεκίλα και να καταναλώνει μια χούφτα με χάπια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.