CELEBRITIES

Diddy: Νέα καταγγελία από γυναίκα για trafficking - Τον κατηγορεί για «αναγκαστική σεξουαλική επαφή»


JTeam

4 Ιουλίου 2024

Diddy: Νέα καταγγελία από γυναίκα για trafficking - Τον κατηγορεί για «αναγκαστική σεξουαλική επαφή»
Splash by Ideal Image
Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες εις βάρος του Diddy

Κακοποίηση, βιασμός και trafficking είναι κάποιες από τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Diddy, με την υπόθεση να έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και τα έγγραφα να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Τις τελευταίες ώρες, έγινε μια νέα καταγγελία εις βάρος του από την Άντρια Ίνγκλις, μια γυναίκα που γνώρισε τον ράπερ το 2004 κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν.

Στα επίσημα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται πως ο Diddy ζήτησε από τον σύντροφό της κι έναν άλλον συμμετέχοντα στην οντισιόν να του κάνουν στοματικό σεξ, προκειμένου να πάρουν τη δουλειά, γεγονός που αρνήθηκαν. Ωστόσο, παρά την άρνησή τους, ο Diddy τους προέτρεψε να εργαστούν σε ένα από τα πάρτι του ως χορευτές, πρόταση που αποδέχτηκαν.

Την ίδια πρόταση είχε και η Άντρια Ίνγκλις, η οποία όσο ο καιρός περνούσε, άρχισε να βρίσκεται πιο συχνά στα συγκεκριμένα πάρτι. Η ίδια υποστηρίζει ότι στην αρχή φλέρταρε με τους καλεσμένους και έπινε αλκοολούχα ποτά, που όμως περιείχαν ναρκωτικές ουσίες.

Η Άντρια Ίνγκλις δεν είχε σεξουαλικές επαφές με τους καλεσμένους, ωστόσο αυτό άλλαξε, όταν ο Diddy της ζήτησε να κοιμηθεί με έναν κοσμηματοπώλη. Εκείνη αρνήθηκε, όμως ο ράπερ την ανάγκασε να κάνει σεξ με τον φίλο του και στο τέλος τη συνεχάρη και την πλήρωσε επιπλέον 1.000 δολάρια. Η Άντρια Ίνγκλις επισήμανε πως αυτό δεν συνέβη μόνο μία φορά. Στη μήνυσή της ισχυρίζεται ότι δέχτηκε «σεξουαλική επίθεση» από πολλά άτομα.

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του Diddy συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του κοσμηματοπώλη που είχε ερωτική συνεύρεση μαζί της. Η ίδια εξομολογήθηκε πως συμμετείχε στα πάρτι του Diddy για να βοηθήσει την καριέρα της στη μουσική κι όταν αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη συνεργασία, ο Diddy την απείλησε ότι θα μαυρίσει το όνομά της στη μουσική βιομηχανία.

Η Άντρια Ίνγκλις ζητάει να αποζημιωθεί, την ίδια στιγμή που η πλευρά του Diddy επαναλαμβάνει πως δεν εμπλέκεται σε τίποτα απ’ όσα τον έχουν κατηγορήσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS