CELEBRITIES

Μάντι Μουρ: Η δερματική πάθηση που την ταλαιπωρεί στην τρίτη εγκυμοσύνη της


JTeam

8 Ιουλίου 2024

Μάντι Μουρ: Η δερματική πάθηση που την ταλαιπωρεί στην τρίτη εγκυμοσύνη της
Splash by Ideal Image
Η Μάντι Μουρ μοιράστηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ είναι έγκυος για τρίτη φορά

Η Μάντι Μουρ τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Τέιλορ Γκόλντσμιθ, θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη δύο γιους και τώρα βρίσκεται εν αναμονή της άφιξης του τρίτου παιδιού τους, που είναι κορίτσι.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι δραστήρια στα social media και συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της, μοιράζοντας στιγμές από την καθημερινότητά της. Πρόσφατα, η Μάντι Μουρ αποκάλυψε τη δερματική πάθηση που την ταλαιπωρεί ούσα έγκυος. Όπως είπε, εμφάνισε μέλασμα, γεγονός που συμβαίνει πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μιας γυναίκας.

Η ίδια δεν «καλοδέχτηκε» αυτή την αλλαγή στην επιδερμίδα της και όπως ενημέρωσε τους followers της ξεκίνησε μια θεραπεία για να την αντιμετωπίσει. Η Μάντι Μουρ δεν είναι η πρώτη γυναίκα που ενοχλείται από τα σημάδια του μελάσματος, τα οποία εμφανίζονται τις περισσότερες φορές σε διάφορα σημεία του προσώπου μας.

Όπως αναφέρεται στα αρχεία της κλινικής του Κλίβελαντ, το μέλασμα είναι μια ακίνδυνη δερματική πάθηση που προκαλεί καφέ ή μπλε-γκρι σημάδια ή κηλίδες που θυμίζουν φακίδες. Αυτά τα σημάδια εμφανίζονται πιο συχνά στα μάγουλα, τη μύτη, το πηγούνι, το άνω χείλος και το μέτωπο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το 20% των γυναικών εμφανίζουν μέλασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.