CELEBRITIES

Νίκολας Κέιτζ: «Το να έχω τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες δεν το είχα προβλέψει»


JTeam

9 Ιουλίου 2024

Νίκολας Κέιτζ: «Το να έχω τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες δεν το είχα προβλέψει»
Splash by Ideal Image
«Είναι τρεις διαφορετικές εμπειρίες. Το καθένα έχει τη μητέρα του»

Σε νέα συνέντευξή του ο Νίκολας Κέιτζ αναφέρθηκε στη σχέση του με τα τρία παιδιά του, καθένα από τα οποία προέρχεται από διαφορετική μητέρα. Μιλώντας στο «The New Yorker», ο ηθοποιός μίλησε για την 22 μηνών κόρη του και τους γιους του, ο πρώτος εκ των οποίων είναι 33 και ο δεύτερος 18.Το πρώτο παιδί είναι από τη σχέση του με τη Κριστίνα Φάλτον, ο δεύτερος γιος από την τρίτη σύζυγό του, Άλις Κιμ, ενώ η κόρη του από την πέμπτη σύζυγό του, Ρίκα Σιμπάτα.

«Το καθένα είναι και μια διαφορετική εμπειρία, έχουν διαφορετικές μαμάδες. Δεν είναι ότι είχα σκεφτεί τι θα συνέβαινε, όταν ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα. Ότι θα έχω τρία παιδιά, καθένα από τα οποία θα είναι από άλλη μητέρα, αλλά αυτό συνέβη. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό, είναι άλλο το είδος της προσοχής στην κάθε περίπτωση», εξήγησε ο Νίκολας Κέιτζ.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Έπειτα, αναφέρθηκε στο νεότερο μέλος της οικογένειάς του, την «αξιολάτρευτη» κόρη του, τονίζοντας πως «είναι διαφορετικό το επίπεδο της ανησυχίας και της προστασίας». Και συνέχισε, λέγοντας: «Το να είσαι μπαμπάς, δεν είναι τέχνη για εμένα. Πώς να το διατυπώσω; Είναι σαν την αναπνοή. Όλα σχετίζονται με εκείνη. Μπορώ να κάνω μια ταινία, αλλά μπορώ και να μην κάνω. Δεν μπορώ, όμως, να σταματήσω να είμαι μπαμπάς».

Πέρα από μπαμπάς τριών παιδιών, ο Νίκολας Κέιτζ το 2014 έγινε παππούς για πρώτη φορά, καθώς ο γιος του απέκτησε με την τότε αγαπημένη του έναν γιο. Μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει ακόμα τρία παιδιά, συνεπώς ο ηθοποιός έχει τέσσερα εγγόνια.

«Τα αγόρια μου έχουν μεγαλώσει πολύ. Μου έχει λείψει να πηγαίνουμε μαζί σε καταστήματα παιχνιδιών. Μου λείπει να τραγουδάω νανουρίσματα και να κάθομαι μαζί τους στην κουνιστή πολυθρόνα. Ανυπομονώ να επιστρέψω πίσω σε αυτά», είχε δηλώσει ο Νίκολας Κέιτζ το 2022. Λίγο καιρό μετά, ήρθε στη ζωή η κόρη του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.