CELEBRITIES

Η Σίντι Κρόφορντ δεν θέλει να γίνει μέρος του μηνύματος που λέει στις γυναίκες να τα «παρατήσουν μετά από μια ηλικία»


JTeam

9 Ιουλίου 2024

Η Σίντι Κρόφορντ δεν θέλει να γίνει μέρος του μηνύματος που λέει στις γυναίκες να τα «παρατήσουν μετά από μια ηλικία»
«Είμαι 58 ετών. Ένα μέρος του εαυτού μου θα ήθελε να σταματήσω να κάνω περιοδικά ή φωτογραφίσεις»

Η Σίντι Κρόφορντ ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο icon για πολλούς λόγους. Κι αυτό, το αποδεικνύει ακόμα μία φορά σε συνέντευξή της στους Νew York Times, μιλώντας για τα πάντα: για την ηλικία, για τα σχόλια των ανθρώπων, για τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και για ένα μεγάλο «κεφάλαιο» της ζωή της, το μόντελινγκ.

Σήμερα, στα 58 της, η Σίντι Κρόφορντ ξέρει πως ποτέ δεν «ζήλεψε» την καριέρα άλλων γυναικών στον χώρο. Η ανάγκη της να δοκιμάζει οτιδήποτε νέο, ήταν αυτό που βρισκόταν πίσω από κάθε επαγγελματικό της βήμα. Πάντα, ήξερε τι ήθελε να κάνει, κι αν κάτι ξέρει μέχρι σήμερα, είναι ότι το μόντελινγκ δεν καθορίζει την ταυτότητα ενός ανθρώπου. «Πάντα λέω, "έκανα μόντελινγκ", όχι "είμαι μοντέλο". Είναι ένα ρήμα για μένα. Δεν είναι ταυτότητα», είπε, μεταξύ άλλων, στους NYT.

Η καριέρα της, μετράει περισσότερα από 35 χρόνια, γι’ αυτό και θεωρείται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο. Και μέσα σε αυτά τα χρόνια, η Σίντι Κρόφορντ αποδείχθηκε ο οδηγός της δικής της καριέρας, σε μια βιομηχανία που φημίζεται για την απόρριψη των γυναικών μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία.

«Δεν με ενδιέφερε να αλλάξω το πρόσωπό μου», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής, αναφερόμενη στις αισθητικές επεμβάσεις. Η ίδια, αποκάλυψε πως έχει κάνει μπότοξ, αλλά λιγότερο όσο μεγαλώνει, γιατί θέλει το μέτωπό της να ταιριάζει με το υπόλοιπο πρόσωπό της. Ραδιοσυχνότητες, microneedling, σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας, η ρουτίνα ομορφιάς της περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά κομμάτια. «Θα κάνω τέτοιου είδους πράγματα. Αλλά τελικά, πραγματικά, δεν έχω δει κάτι που να έχει κάνει τόσο μεγάλη διαφορά που να αρέσει σε οποιονδήποτε», σημείωσε.

«Είμαι 58 ετών. Ένα μέρος του εαυτού μου θα ήθελε να σταματήσω να κάνω περιοδικά ή φωτογραφίσεις», τόνισε στους ΝΥΤ. «Και στα σχόλια, πάντα θα βρεις να λένε πραγματικά κακά πράγματα. Αλλά δεν είναι πιο κακά από αυτά που έχεις σκεφτεί για τον εαυτό σου. Την ίδια, στιγμή, όμως, θα γίνω μέρος ενός μηνύματος προς τις γυναίκες που λέει ότι πρέπει να τα παρατήσουμε σε μια ορισμένη ηλικία;», αναρωτήθηκε η ίδια.

Αυτή φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η Σίντι Κρόφορντ προβληματίζεται για το θέμα της ηλικίας – ειδικά στη βιομηχανία της μόδας. Πριν λίγο καιρό, είχε κάνει ένα post στο Instagram μιλώντας για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έκανε σε διάφορες στιγμές της ζωής της, ακόμα και μεγαλύτερη. «Υπάρχει κάποια ηλικία που το γυμνό σώμα δεν είναι όμορφο; Είναι απλώς ένα διαφορετικό είδος ομορφιάς. Αυτός είναι ένας λόγος που κάνω ακόμα φωτογραφίσεις», έγραψε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.